Libnet.ro
UNICEF

23:31

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle: vorbim de miliarde de lei. S-a aflat chiar acum

Playtech Playtech,
Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle: vorbim de miliarde de lei. S-a aflat chiar acum

Un bilant aparte, pentru 2020, arata ce s-a intamplat cu aproape trei milioane de carduri. Cifrele s-ar putea sa te faca sa crezi ca-i vorba de alta tara, dar nu, e vorba despre Romania. continuă pe Playtech

Se intampla la bancomate in Romania: toti cei care au card si cont bancar trebui sa afle

Cu siguranta, in ultimul an, si tie ti s-au schimbat anumite obiceiuri. Cand vine vorba de contul bancar, e bine sa stii ce schimbari au aparut. Studiul Digitalizarea sistemului bancar.

Se simte direct la buzunar: BNR a zis tot. Romanii cu rate si cont bancar trebuie sa afle urgent

Daca n-ai putut evita creditele, exista o raza de speranta. Cifrele de la Banca Nationala a Romaniei arata ce se intampla in zona creditelor si ratelor pe care romanii le-au de platit.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )