Libnet.ro
UNICEF

06:00

Toti cei care folosesc WhatsApp trebuie sa afle urgent: e aproape spionaj in masa ce se intampla

Playtech Playtech,
Toti cei care folosesc WhatsApp trebuie sa afle urgent: e aproape spionaj in masa ce se intampla

Dupa ce Facebook si-a creat din ce in ce mai multe functii pe platforma sa, de multe ori, utilizatorii vor sa aiba si acces la o aplicatie simpla, cu ajutorul careia sa faca un singur. continuă pe Playtech

Anunt exploziv in sistemul bancar romanesc: toti cei care au card si cont trebuie sa afle urgent

Traditional, sistemul bancar a fost destul de conservator si cu greu a adoptat optiuni noi. Nu acelasi lucru se poate spune in 2020. Dupa Banca Transilvania, alta banca importanta din.

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Ilie Bolojan (PNL): ii rog pe cei care au incredere in mine sa ii acorde votul colegului meu, Dinu Iancu-Salajanu, pentru presedintia CJ Salaj

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, candidat din partea PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Bihor, a indemnat alegatorii care au incredere in el sa ii acorde votul colegului sau liberal Dinu.

Britanicii impun noi restrictii: amenda de pana la 11.000 de euro pentru cei care incalca autoizolarea

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )