Libnet.ro
UNICEF

19:46

Toti cei cu cont bancar trebuie sa stie: peste 175.000 de romani au primit deja vestea buna

Playtech Playtech,
Toti cei cu cont bancar trebuie sa stie: peste 175.000 de romani au primit deja vestea buna

Bancile, fie prin ordonanta data de Guvern, fie prin propriile politici, au permis romanilor sa-si amane ratele. Acum avem primele cifre oficiale pentru tot ce s-a intamplat in Romania in. continuă pe Playtech

Cei cu cont bancar trebuie sa stie asta. Ce legatura are cardul cu telefonul folosit?

Suntem in plina dezvoltare a internet bankingului si, mai ales, mobile bankingului. Romanii nu sunt straini de aceasta abordare. Acum vedem si cum fac cei cu cont bancar sa-si tina banii.

Toti romanii cu cont bancar trebuie sa stie: sunt vizate direct cardurile de credit si overdraftul

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa poata cere amanarea ratelor. Lucrurile nu par clare nici la acest moment, insa. Guvernul a venit cu.

Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Nu s-a mai intamplat niciodata in secolul 21

Pretul petrolului este in cadere libera, din cauza pandemiei de coronavirus! Infectia de coronavirus a facut ca crerea de benzina si motorina sa scada drastic, deoarece oamenii sunt in auto-izolare si nu mai consuma nimeni combustibil. Vestea surprinzatoare pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina: petrolul a scazut sub zero dolari barilul .

Surpriza colosala la pompa: toti soferii din Romania trebuie sa stie. Ce pret ai la benzina si motorina acum?

Pretul petrolului s-a prabusit pe plan mondial si efectele se resimt si-n Romania. Iata care sunt preturile la benzina si motorina in Romania. Petrolul s-a ieftinit puternic in ultima.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )