Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toti oamenii care stau la bloc trebuie sa afle. E oficial, legea a intrat in vigoare de azi

Playtech Playtech,
Toti oamenii care stau la bloc trebuie sa afle. E oficial, legea a intrat in vigoare de azi

Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea: este obligatorie tencuirea si zugravirea periodica a fatadelor, dar si spalarea geamurilor. Conducatorii auto au obligatia sa isi curete de zapada locurile de parcare. Lege pentru toti oamenii care stau la bloc. Presedintele a promulgat-o azi Seful de stat a promulgat, marti, legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului . continuă pe Playtech

Liderii G20: Vom depune toate eforturile ca distributia vaccinurilor anti-COVID sa fie echitabila pentru toti oamenii

Liderii G20 au promis duminica, la finalul unei reuniuni de doua zile prin videoconferinta, ca vor depune toate eforturile pentru a gatanta ca vaccinurile anti-COVID-19 vor ajunge la toti oamenii. Pfizer -.

Horoscopul dragostei. Zodiile care insala des, trebuie sa te feresti de ele

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi. Cum stau zodiile cu dragostea in aceste vremuri? Cine are parte de o indragosteala ca-n adolescenta si care sunt cei care sunt nevoiti sa mearga pe drumuri separate? Horoscopul dragostei Cei care cred ca zodiile si momentul in care te nasti iti aduce anumite calitati si .

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

Horoscop 23 noiembrie 2020. Singura zodie care azi, neaparat, trebuie sa isi puna ordine in viata

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru luni, 23 noiembrie 2020, iar vestile nu sunt extraordinare pentru toti nativii. O zodie trebuie neaparat sa isi puna ordine in viata pentru ca totul sa mearga in directia potrivita. Horoscop luni, 23 noiembrie 2020. BERBEC Este imperios sa luati niste decizii importante care tin de partea financiara.

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )