Libnet.ro
UNICEF

12:00

Toti parlamentarii de traditie care n-au mai prins loc anul acesta pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor

B1 B1,
Toti parlamentarii de traditie care n-au mai prins loc anul acesta pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor

Alegerile parlamentare din 6 decembrie vin cu o serie de surprize in ceea ce priveste listele cu candidatii propusi de catre partidele politice. Acestea vor scoate la pensie pentru toate partidele mai multi. continuă pe B1

Toti dinozaurii politicii romanesti care n-au prins loc in Parlament

Presate de curentul schimbarii din societate, partide traditionale ca PSD, PNL si UDMR s-au mai scuturat de parlamentarii de meserie, unii dintre ei uitati in bancile Casei Poporului chiar de la inceputul anilor 90. Cativa proscrisi din PSD au devenit, peste noapte, ecologisti. Politic, nu civic.

Reclame interzise de CNA. 11 reclame destepte, dar care nu au avut loc la TV

Toata lumea este familiara cu ideea de reclame. Acestea au rolul de a promova diferite produse, prin intermediul televizoarelor, social media sau afise. Reclamele difera in functie de produs, de importanta acestuia. Unele sunt mai complexe, altele mai simple. Scopul principal este de a starni curiozitatea publicului in a cumpara produsul respectiv. Majoritatea reclamelor sunt .

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )