Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

Playtech Playtech,
Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai . continuă pe Playtech

Romanii cu antecedente penale nu mai au acces in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021

Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Ministerul de Interne al Marii Britanii a anuntat ca toti cetatenii UE, printre care si romanii, care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021.

Brexit. Cetatenii europeni cu antecedente penale nu vor mai putea intra in Marea Britanie

Cetatenii Uniunii Europene care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021, a anuntat Ministrul britanic de Interne. Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din UE.

Marea Britanie vrea sa introduca de la 1 ianuarie noi reguli pentru a interzice accesul cetatenilor UE cu cazier

Marea Britanie va introduce de la 1 ianuarie noi reguli prin care va interzice intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor din Uniunea Europeana care au cazier, ceea ce va insemna un tratament egal pentru acestia cu regimul aplicat cetatenilor cu situatii similare din restul tarilor lumii, scrie Agerpres citand agentia Reuters.

Marea Britanie interzice accesul cetatenilor Uniunii Europene cu antecedente penale

Ministrul de interne britanic a anuntat ca, de la 1 ianuarie, cetatenilor cu antecedente penale li se va interzice intrarea in Marea Britanie. Pana acum,autoritatiletrebuiau sa demonstreze.

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP.

Marea Britanie si Japonia au semnat un acord comercial

Marea Britanie si Japonia au semnat vineri, la Tokyo, un acord comercial bilateral, primul mare tratat de acest fel post-Brexit pentru Londra, intr-un moment in care aceasta poarta negocieri dificile cu Uniunea Europeana, scrie Agerpres.

Marea Britanie: Restrictii pentru cetatenii UE cu antecendete penale

Marea Britanie inaspreste regimul de acces pentru cetatenii Uniunii Europene care au antecedente penale, conform Ministerului de Interne britanic, potrivit BBC, preluat de Mediafax.

Alexander Adamescu, bun de extradat. Fiul fostului magnat Astra a pierdut definitiv procesul din Marea Britanie prin care se opunea predarii

Alexander Adamescu, fiul fostului om de afaceri Dan Adamescu, a pierdut definitiv procesul de extradare din Marea Britanie, potrivit portalului instantei supreme din Regatul Unit. Adamescu Jr. poate fi extradat in Romania, unde procurorii DNA il acuza de dare de mita, intr-un dosar disjuns din cel in care a fost condamnat tatal sau.

Primul acord comercial semnat de Marea Britanie dupa Brexit: Britanicii au batut palma cu Japonia

Marea Britanie si Japonia au semnat vineri, oficial, acordul comercial, primul de acest fel incheiat de Regatul Unit dupa Brexit, in timp ce negocierile cu partenerii din Uniunea Europeana sunt in continuare blocate, transmite Reuters.

Uniunea Europeana si Marea Britanie reiau joi negocierile pentru un acord comercial post-Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie vor relua joi negocierile pentru o noua tentativa de a proteja relatiile comerciale post-Brexit, de ordinul miliardelor de dolari, prin intermediul unui acord, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )