Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toti romanii care au cont si card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la o banca imensa din Romania

Playtech Playtech,
Toti romanii care au cont si card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la o banca imensa din Romania

Piata bancara din Romania se schimba in ritm accelerat. Asa e cazul acum cu un proiect sustinut de BCR. Ideea e ca, daca deja folosesti des cardul, e o veste buna si pentru tine. Epoca. continuă pe Playtech

Se intampla in Romania de azi: toti cei care primesc acest vaccin trebuie sa afle urgent

Campania de vaccinare in Romania a inceput cu vaccinul Pfizer, a continuat cu cel Moderna, iar acum a ajuns la AstraZeneca. Despre cel din urma romanii trebuie sa stie cand e activa.

Vitamina geniala care lupta cu infectiile. Toti romanii trebuie sa o consume, in ce alimente se afla

Vitaminele au un rol esential pentru organism. Acestea ajuta la mentinerea barierei de aparare la nivelul mucoaselor si cresterea rezistentei la infectii. Medicii spun ca organismul nu poate produce singur vitaminele, care sunt atat de esentiale pentru sanatate. in cazul anumitor afectiuni, functiile normale ale organismului sunt afectate, lasandu-l destul de vulnerabil in fata anumitor .

Alimentele care topesc grasimea de pe abdomen. Toti romanii trebuie sa le consume zilnic

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuti medici nutritionisti de la noi. Pentru ca cele mai multe persoane se intreaba care sunt alimentele care topesc rapid grasimea de pe abdomen, Mihaela Bilic a venit cu explicatii in acest sens. Nutritionistul recomanda sa nu declaram razboi mancarii, ci sa ne imprietenim cu aceasta. Astfel, Mihaela .

Vitamina geniala care vindeca ulcerul si protejeaza plamanii. Toti romanii trebuie sa consume acest aliment

O vitamina pe care o iei dintr-un aliment pe care unii il adora e foarte importanta. Despre ce e vorba si cum ai putea sa o introduci in meniul tau? Beneficiile sunt imense, mai ales ca ajuta in vindecarea ulcerului si protejeaza plamanii. Vitamina care vindeca ulcerul si protejeaza plamanii Vitamina U e un termen .

Cum se impart banii la Ministerul Economiei. Informatia pe care toti romanii trebuie sa o stie

Conform predictiei bugetare la Ministerul Economiei s-au alocat de 6,6 miliarde de lei pentru 2021. Claudiu Nasui a explicat sumele si ce se va intampla cu banii, imediat ce acestia vor intra in visitieria ministerului. Ministerul Economiei vrea redresarea HoReCa Cei peste 6,6 miliarde de lei, de la Ministerul Economiei, vor fi impartiti intre patru .

Schimbari fara precedent la WhatsApp: se intampla pentru toti romanii si nu numai

Dupa scandalul din ianuarie, care a zdruncinat serios increderea in WhatsApp, aplicatia urmeaza sa treaca prin niste schimbari semnificative si sa iti creasca dependenta de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )