Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Playtech Playtech,
Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Pandemia de COVID-19 a facut multe pagube in economie, dar domeniul imobiliar a ramas in picioare, ba chiar prospera. Pretul apartamentelor a scazut in luna mai in 4 din 6 centre regionale, iar cererea s-a majorat cu un procent de 15% la finalul acestei veri, comparativ cu luna ianuarie. Cum evolueaza preturile pe piata imobiliara . continuă pe Playtech

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Lidl tocmai a facut anuntul: surpriza de proportii pentru toti romanii care viziteaza magazinul

Lidl are o strategie agresiva de extindere in 2020. Cel mai nou anunt e despre un magazin pe care il va inaugura pe 10 septembrie. Surpriza e ce se gaseste in parcare. Pe 10 septembrie, Lidl.

Italia, noi decizii pentru toti romanii care merg la ei in tara

Pe fondul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele saptamani, Italia a decis prelungirea normelor de restrictie.

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

Se intampla acum in Delta Dunarii! Toti romanii aflati acolo au fost luati prin surprindere: E ultimul

Pasarile care cuibaresc in Delta Dunarii sunt in plin proces de migratie spre sudul Europei, urmand bine cunoscutul traseu de-a lungul Marii Negre, pe teritoriul Bulgariei, Greciei, Marii Mediterane, Turciei, Israelului, Peninsulei Sinai si cursul Nilului pana-n apropierea Kenyei. Astfel, iubitorii de pasari se pot bucure in aceste zile de un ultim spectacol extraordinar oferit .

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Leguma momentului pe care toti romanii trebuie sa o manance. in cate moduri se consuma, de fapt

Romanii nu o consuma aproape deloc, dar in cateva mancaruri aduce un plus pe care sigur il simt. De ce leguma se fereste multa lume? in cate moduri se poate consuma, care sunt retetele cele mai bune si ce vitamine are? Romanii o ocolesc, dar este o leguma extrem de delicioasa Multe persoane pare ca .

Atentie, parinti! Ce riscati sa patiti daca nu va lasati copii la scoala. Avertisment pentru toti romanii

Pana in clasa a X-a, parintii sunt obligati sa isi trimita copii la scoala, in cazul in care refuza, ei pot fi sanctionati. in ce conditii pot fi sanctionati parintii daca nu vor sa-si trimita copii la scoala in perioada pandemiei. Ce risca parintii care nu vor sa-si lase copii la scoala Multi dintre parinti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )