Libnet.ro
UNICEF

08:45

Italia, noi decizii pentru toti romanii care merg la ei in tara

Antena3 Antena3,
Italia, noi decizii pentru toti romanii care merg la ei in tara

Pe fondul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele saptamani, Italia a decis prelungirea normelor de restrictie. continuă pe Antena3

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Italia prelungeste restrictiile: Romanii care ajung in Peninsula vor sta 14 zile in izolare

Vesti proaste pentru romanii care vor sa ajunga in Italia. Masurile de restrictie adoptate pe 10 august au fost prelungite pentru cetatenii care vin din Romania si Bulgaria, astfel ca acestia vor trebui sa.

Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca. Ce se va intampla la Muzeul ASTRA, in weekend

Cu ocazia ASTRA Festival AFF), vizitatorii celui mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul ASTRA, vor avea ocazia sa vizioneze, pentru prima data, filme din barci care plutesc, a precizat pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan. Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca Acest mod de a urmari productii .

Cum faci Lapte de pasare, desertul genial pe care il mancau toti romanii, in copilarie

Daca nu stii ce sa mai gatesti dulce pentru cei dragi, reteta de mai jos este perfecta! Asa faci Lapte de pasare, desertul pe care il mancau toti romanii, in copilarie. E mai simplu decat ti-ai fi inchipuit. Reteta LAPTE DE PASARE, desertul copilariei Amandinele, Diplomatul, Ora 12, Alba-ca-Zapada sau Lapte de pasare erau prajiturile .

Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Romanii trebuie sa fie atenti la acest aliment! il poti inlocui lejer cu altceva. Care este alternativa pe care o pot avea gurmanzii si de ce alimentul lor preferat este atat de daunator? Alimentul daunator preferat de romani Multi dintre romanii din ziua de azi nu il mai consuma atat de mult, dar totusi continua .

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Specialistii trag un semnal de alarma: cand se bea, de fapt, corect

Sunt sute de milioane de oameni care isi beau cafeaua in fiecare dimineata, iar unii o beau chiar pe stomacul gol, lucru total nerecomandat de specialisti. Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Astfel, neurologul Steven Mille, de la Univesritatea din Maryland, spune ca nu ar trebui sa consumam cafea atata vreme cat nivelul de .

Alimentul cu care nucile nu se mananca, niciodata. Toti romanii fac aceasta combinatie gresita

Desi miezul de nuca este cunoscut pentru impactul sau benefic asupra corpului, fiind o sursa bogata de proteine si de fibre, in combinatie cu alte alimente, efectele sale se diminueaza, ba chiar nu aduc un plus organismului, ingreunand digestia. Sanatatea din miezul de nuca scade in combinatie cu acest aliment Ca in cazul tuturor alimentelor, .

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari

In luna iulie a acestui an, printr-un nou proiect de lege, numarul 1492020, cei ce stau la bloc si doresc inchiderea balcoanelor de la parter, vor trebui sa respecte reguli noi. in caz contrar exista riscul unor amenzi consistente. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari Potrivit documentului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )