Libnet.ro
UNICEF

13:00

Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle: ce se intampla cu blocuri noi fata de cele vechi

Playtech Playtech,
Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle: ce se intampla cu blocuri noi fata de cele vechi

Sa te muti la casa ta este, cu siguranta, pe langa un lucru bun, si extrem de istovitor. Avand in vedere multitudinea de optiuni pe care le ai, va fi greu sa te decizi unde vei locui poate. continuă pe Playtech

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

LIDL Romania, anunt major pentru toti romanii care cumpara de la ei. Ce se intampla

LIDL Romania a facut un anunt major pentru toti cei care fac cumparaturi in magazinele sale. LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti romanii. Ce anuunta lantul de magazine vezi un pic mai jos. LIDL Romania a facut cel mai important anunt pentru clientii sai din Romania. Ce se intampla in lantul de .

Vesti proaste pentru toti romanii care beau vin. Ce se va intampla cu sticlele de la raft

Arsita a saracit mare parte din podgoriile romanesti, unde productia de struguri va fi si cu 30 la suta mai mica, fata de cea din 2019. Drept urmare, vom avea vin mai putin, dar mai bun. Productia de struguri, afectata de lipsa ploilor. Ce se intampla cu sticlele de vin de la raft in Dealu .

Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020. Surpriza majora pentru toti romanii care depun azi un bilet

Toti romanii care au depus un bilet la Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020, vor avea parte de o surpriza majora, intrucit Loteria Romana sarbatoreste 114 ani de activitate, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020.

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Alegeri locale 2020. Schimbare de ultim moment anuntata de Guvern pentru 27 septembrie. Toti romanii trebuie sa afle

Alegerile Locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control, in ceea ce priveste pandemia. in sedinta de guvern de astazi este anuntata si prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile. Alegerile locale 2020: Schimbare de ultim moment anuntata pentru 27 septembrie Candidatii sunt pregatiti pentru alegerile locale .

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Vesti bune de la STB! Anuntul mult asteptat de toti romanii. Se intampla de luni

Vesti bune vin de la STB pentru toti bucurestenii. Compania reia cursele pe 14 dintre cele 16 trasee scolare, incepand din prima zi de scoala. Vesti bune de la compania de transport in comun. STB a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii. Ce se va intampla din 14 septembrie incepand cu luni, 14 septembrie 2020, .

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru .

Alimentul mai daunator decat fumatul. Toti romanii il au in bucatarie: din pacate, il consumam zilnic

In principiu, stim ca trebuie sa fim atenti la elemente precum E-urile. Coloranti alimentari, arome artificiale si chimicale, toate sunt semne ca produsul nu este deloc natural, chiar daca acesta poate fi sarac din punct de vedere al caloriilor. Imediat ar trebui sa ni se indrepte privirea pe concentratia de sodiu, care in cazul unor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )