Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIDL Romania, anunt major pentru toti romanii care cumpara de la ei. Ce se intampla

Playtech Playtech,
LIDL Romania, anunt major pentru toti romanii care cumpara de la ei. Ce se intampla

LIDL Romania a facut un anunt major pentru toti cei care fac cumparaturi in magazinele sale. LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti romanii. Ce anuunta lantul de magazine vezi un pic mai jos. LIDL Romania a facut cel mai important anunt pentru clientii sai din Romania. Ce se intampla in lantul de . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Vesti proaste pentru toti romanii care beau vin. Ce se va intampla cu sticlele de la raft

Arsita a saracit mare parte din podgoriile romanesti, unde productia de struguri va fi si cu 30 la suta mai mica, fata de cea din 2019. Drept urmare, vom avea vin mai putin, dar mai bun. Productia de struguri, afectata de lipsa ploilor. Ce se intampla cu sticlele de vin de la raft in Dealu .

Lidl tocmai a facut anuntul: surpriza de proportii pentru toti romanii care viziteaza magazinul

Lidl are o strategie agresiva de extindere in 2020. Cel mai nou anunt e despre un magazin pe care il va inaugura pe 10 septembrie. Surpriza e ce se gaseste in parcare. Pe 10 septembrie, Lidl.

Ireal! Cum pierde Romania 6,5 miliarde de euro pe an. Toti romanii care platesc taxe sunt furiosi

S-a aflat cum pierde Romania 6,5 miliarde de euro pe an, iar asta i-a infuriat pe toti romanii. Romania a pierdut 6,595 miliarde euro in 2018 prin neincasarea unor venituri reprezentand taxa pe valoarea adaugata TVA), dupa cum arata unui studiu privind deficitul de incasare a TVA publicat ieri de Comisia Europeana. Romania a pierdut .

iti parchezi masina in fata blocului? Avertismentul emis de Politie pentru toti romanii! Atentie mare

Politia avertizeaza romanii care isi parcheaza masinile in fata blocului. Acestia pot avea neplaceri. Este vorba de un fenomen care a luat amploare in Romania. Ce avertizeaza politia. Ce poti pati daca parchezi masina in fata blocului Fenomenul de furt a luat amploare si romanii se pot trezi fara o anumita piesa de la masina.

Vesti proaste pentru toti romanii! Boala grava cu care tara noastra se confrunta chiar acum. Atentie mare!

Dupa ce in 2018 romanii s-au confruntat cu pesta porcina africana si au ramas fara animale, iar sfarsitul lui 2019 a venit cu criza virusului SARS-CoV-2, care a facut victime in randul oamenilor si inca face, se pare ca anul 2020 va fi marcat de o noua situatie alarmanta, exceptand pandemia. Romania, Polonia si Ungaria .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Toti romanii care stau la bloc sunt interesati. Ce se intampla in acest moment in tara

Pandemia de COVID-19 a facut multe pagube in economie, dar domeniul imobiliar a ramas in picioare, ba chiar prospera. Pretul apartamentelor a scazut in luna mai in 4 din 6 centre regionale, iar cererea s-a majorat cu un procent de 15% la finalul acestei veri, comparativ cu luna ianuarie. Cum evolueaza preturile pe piata imobiliara .

Alimentele care ard caloriile, in cateva zile. Asta trebuie sa manance, de fapt, toti romanii care vor sa dea jos kilograme

In acest articol iti vom prezenta o lista cu alimente care ard grasimile cat vezi cu ochii si te ajuta sa slabesti. Totusi, trebuie sa stii ca aceste alimente vor functiona la adevarata lor capacitate daca fac parte dintr-o dieta sanatoasa. Mai multe detalii, in continuare. Alimentele care te ajuta sa arzi calorii 1. Semintele .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa afle: sistemul bancar, dat peste cap? S-a aflat cauza

Sistemul bancar e luat pe nepregatite de noile schimbari de comportament ale clientilor. Cauzele sunt multiple, dar solutii se pot gasi. Specialistii au sustinut de multa vreme ca bancile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )