Libnet.ro
UNICEF

17:30

Toti romanii care vor credite la banca trebuie sa stie asta! Ce fel de dobanda trebuie aleasa pentru o plata eficienta

Antena3 Antena3,
Toti romanii care vor credite la banca trebuie sa stie asta! Ce fel de dobanda trebuie aleasa pentru o plata eficienta

Romanii care au nevoie de un credit sunt sfatuiti sa se gandeasca foarte bine inainte de a aplica pentru acesta. Sumele pe care le vor returna difera in functie de dobanda pe care o aleg, fixa sau variabila. continuă pe Antena3

Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Afla care sunt pensiile care vor disparea din Romania, pana in 2021. Exista o categorie actuala de pensii care va fi eliminata in urmatorii ani. Foarte multi romani se incadreaza in aceasta categorie de pensii si vor fi dezamagiticel putin viitorii pensionari, care nu vor mai beneficia de ea. Guvernul se joaca cu pensiile in [] .

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

Noi reguli pentru turistii care viziteaza Roma: ce trebuie sa stii daca mergi in capitala Italiei

Autoritatile de la Roma au venit cu un set nou de reguli, care ii vizeaza pe turistii care viziteaza Roma. Ar fi bine sa stii ce te asteapta in caz ca vrei sa vizitezi capitala Italiei. Altfel, risti sa primesti amenda. Roma este o destinatie de vacanta vizitata anual de foarte multi turisti din Europa [] .

Firea: S-a spus in CEx ca cei care vor la prezidentiale sa aiba sustinerea unui numar de filiale

Gabriela Firea a declarat ca au fost discutii in CEx, vineri, insa propunerea nu a fost votata, ca cei care candideaza la prezidentiale sa aiba sustinerea unui numar de organizatii ale PSD, lucru care, in opinia ei, ar fi daunator situatiei actuale a partidului, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )