Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce toti romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, si ce beneficii are

Playtech Playtech,
De ce toti romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, si ce beneficii are

Sigur multi nu au auzit de acest nutrient, dar e unul din cei pe care vrand sau nevrand ii consumi in preparatele pe care le ai in meniul zilnic. La ce ajuta si pentru ce e fundamental? De ce ar trebuie sa consumi colina? E un nutrient care-ti aduce numeraose beneficii Numele lui poate nu . continuă pe Playtech

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il consume toata iarna. E aur curat pentru sanatate

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a numit intr-o postare pe pagina sa de socializare un aliment pe care toti romanii trebuie sa il consume iarna. Nu sunt multe produse care pentru cativa lei sa ne aduca atatea bunatati in organism. Dr. Mihaela Bilic, despre conserva de peste alimentul pe care toti romanii trebuie sa-l consume .

Bauturile care tin infectiile respiratorii la distanta. Toti romanii trebuie sa le consume

Avalansa de infectii respiratorii care vine odata cu anotimpul rece, la care se adauga si teama de COVID-19, ne fac sa privim cu interes spre imunitatea noastra. Solutiile pentru a infrunta bolile de sezon nu vin numai din farmacii. Ceaiurile simple pot fi transformate in licori cu rol imunizant si cu ajutorul ierburilor aromatice. Plantele .

Ce efecte secundare poate avea, de fapt, vaccinul anti-covid. Toti romanii trebuie sa vada asta

Raed arafat a explicat ce efecte secundare poate avea, de fapt, vaccinul anti-covid. Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului se administreaza de doua ori si ca ar putea avea si cateva efecte secundare, dar de scurta durata. Celebrul medic a declarat ca el s eva .

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Vestea momentului despre pensii si toti romanii trebuie sa afle urgent. E vorba de banii a milioane de cetateni

Cu fiecare program de guvernare romanii incep sa fie mai optimisti. Cel putin cand vine vorba de promisiuni. Si anuntul de acum e atat despre pensii, cat si despre banii pe care ceilalti.

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

Simona Halep, mesaj manifest pentru toti romanii. Ce a transmis marea campioana

Simona Halep s-a alaturat campaniei Cumpara de langa tine, initiata sponsorul ei, Banca Transilvania. Astfel, sportiva de pe locul 2 mondial ii indeamna pe toti romanii sa faca achizitii de la micile afaceri din cartier. Pentru a sprijini firmele de cartier din Romania in aceasta perioada foarte dificila. Cu numeroase restrictii provocate de pandemia de .

Anuntul de la Casa de Sanatate pentru toti romanii. Ce pot face acum gratuit de la 1 decembrie

Casa de Sanatate a facut anuntul pentru toti romanii cu privire la pot face acum gratuit de la 1 decembrie. Astfel, asiguratii pot beneficia, incepand cu data de 1 decembrie, de analize de laborator si investigatii medicale paraclinice pe intreg teritoriul Romaniei, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, potrivit unei hotarari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )