Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il consume toata iarna. E aur curat pentru sanatate

Playtech Playtech,
Alimentul pe care toti romanii trebuie sa il consume toata iarna. E aur curat pentru sanatate

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a numit intr-o postare pe pagina sa de socializare un aliment pe care toti romanii trebuie sa il consume iarna. Nu sunt multe produse care pentru cativa lei sa ne aduca atatea bunatati in organism. Dr. Mihaela Bilic, despre conserva de peste alimentul pe care toti romanii trebuie sa-l consume . continuă pe Playtech

Cum faci salata de vinete pufoasa. Greseala pe care toti romanii o fac atunci cand coc leguma

Salata de vinete este un preparat delicios, preferat, in mod cert de catre toti membrii familei. Dar, pentru a face o salata de vinete delicioasa, trebuie sa tii cont de anumite sfaturi. Cum faci salata de vinete pufoasa Salata de vinete poate fi extrem de pufoasa si fina, insa trebuie sa stii secretul care consta .

Vestea momentului despre pensii si toti romanii trebuie sa afle urgent. E vorba de banii a milioane de cetateni

Cu fiecare program de guvernare romanii incep sa fie mai optimisti. Cel putin cand vine vorba de promisiuni. Si anuntul de acum e atat despre pensii, cat si despre banii pe care ceilalti.

Vestea zilei de la Dacia: cat costa, de fapt, noile modele si de ce s-a schimbat pretul. Toti romanii trebuie sa vada lista

In ultimele doua luni, Dacia a tot vorbit despre cele trei noi modele: Logan, Sandero si Sandero Stepway. in sfarsit, cele trei intra la vanzare. in Romania, vor fi toate trei. Pe altele.

Alimentul care a otravit toti cetatenii din doua tari. Romani, atentie mare! Si voi il consumati

Efectele poluarii cu un pesticid periculos sunt incredibile. Acest aliment a otravit aproape toti cetatenii din doua tari, iar fructul este consumat in continuare in intreaga lume. Chiar si de romani. Bananele, stropite cu un pesticid care a otravit cetatenii a doua tari incepand din anii 70, timp de peste doua decenii, culturile de banane .

Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinarii. Toti romanii asteptau cu sufletul la gura asta

Medicul Militar Valeriu Gheorghita, sef al Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a mentionat ca vaccinarea impotriva noului virus va fi gratuita. in plus, el a mai precizat ca vaccinarea nu va fi obligatorie. Anuntul momentului despre obligativitatea vaccinari Astfel ca din momentul in care va sosi in tara prima transa .

Horoscop 23 noiembrie 2020. Singura zodie care azi, neaparat, trebuie sa isi puna ordine in viata

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru luni, 23 noiembrie 2020, iar vestile nu sunt extraordinare pentru toti nativii. O zodie trebuie neaparat sa isi puna ordine in viata pentru ca totul sa mearga in directia potrivita. Horoscop luni, 23 noiembrie 2020. BERBEC Este imperios sa luati niste decizii importante care tin de partea financiara.

Polita RCA. Greselile pe care toti soferii romani le fac. Atentie mare la acest detaliu

Greselile pe care toti soferii romani le fac atunci cand cumpara o asigurare RCA. Va expunem in randurile de mai jos la ce ar trebui sa fiti atenti atunci cand cumparati o asigurarea auto obligatorie. La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi asigurare obligatorie RCA. Cum poti sa te pacalesti singur Polita de .

Lidl da asa ceva gratis pentru toti romanii si conditiile sunt extrem de simple

Lidl a venit cu o veste excelenta pentru romani inainte de sarbatori. Retailerul a anuntat o oferta de zile mari pentru milioanele de oameni care-i trec pragul. Dupa cum spune Lidl: Sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )