Libnet.ro
UNICEF

07:01

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Antena3 Antena3,
Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate. continuă pe Antena3

Raed Arafat, dat in judecata. Daune morale de 500.000 de euro

Carantinarea satului Gornet, motiv de scandal intre autoritatile locale si Raed Arafat. Primarul PSD ii cere daune morale de 500. 000 de euro: Nu contest masurile de preventie, contest modul lor de aplicare. Autoritatile din Gornet au atacat in justitie ordinul de carantinare si cer daune de 500. 000 de euro DSU, institutie condusa de Raed Arafat .

Raed Arafat ar putea sa plateasca 500.000 de euro unei comune din Prahova. Motivul e fabulos

Datorita numarului mare de infectari cu nou coronavirus, rpintr-un ordin al Secretarului de Stat, Raed Arafat, din data de 22 iulie, mai multe zone din tara au fost introduse in carantina, printre acestea numarandu-0se si o comuna din judetul Prahova. Raed Arafat ar putea sa plateasca 500. 000 de euro unei comune din Prahova Criza epidemilogica .

Raed Arafat a anuntat data la care Romania poate reintra in starea de urgenta. Vesti proaste pentru romani

Raed Arafat a anuntat o veste pe care unii dintre romani sigur au luat-o in calcul, in special dupa ultimele vesti. Secretarul de stat a sustinut ca putem intra din nou in carantina totala. Raed Afarat, despre o noua stare de urgenta Raed Arafat a venit cu detalii despre lucrul de care se temeau unii .

Video despre cum se transmite virusul in comunitate, distribuit de Raed Arafat pe Facebook

Raed Arafat, secretar de Stat in Ministerul de Interne, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip despre cum se transmite virusul in comunitate, in care se arata cum persoanele care nu respecta regulile sanitare sunt expuse in fata virusului.

Raed Arafat a calculat cand se poate intra din nou in stare de urgenta

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, estimeaza o crestere progresiva a caz.

Autoritatile din Gornet (Prahova) au atacat in instanta ordinul de carantinare a localitatii si cer daune de 500.000 de euro de la institutia condusa de Raed Arafat Este invocat moralul scazut al localnicilor

Autoritatile din comuna Gornet din judetul Prahova au atacat in instanta ordinul de carantinare a unui sat al comunei si ii cer sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, o analiza urgenta a cazurilor din zona. De asemenea, autoritatile cer si obligarea DSU la plata sumei de 500. 000 de euro, cu titlul de daune morale.

Autoritatile din Gornet au atacat ordinul de carantinare si ii cer lui Raed Arafat o evaluare urgenta a cazurilor

Autoritatile comunei Gornet au atacat in instanta ordinul de carantinare a unui sat al comunei si ii cer sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, o analiza urgenta a cazurilor din zona respectiva.

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Vestea momentului pentru DIGI RDS RCS. Toti clientii trebuie sa afle asta

DIGI RDS RCS vine cu o veste buna pentru impatimitii preturilor mici. Consiliul Concurentei a autorizat! Ce trebuie sa stii chiar acum! RCS&RDS va prelua AKTA Telecom Tranzactia prin care DIGI RDS RCS va prelua in operare reteaua de comunicatii electronice AKTA Telecom, Digital Cable Systems si ATTP Telecommunications a fost autorizata de Consiliul Concurentei.

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )