Libnet.ro
UNICEF

14:30

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Antena3 Antena3,
Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania. continuă pe Antena3

Toti romanii care au card bancar trebuie sa afle. Anuntul vine direct de la BNR

Banca Nationala a Romaniei a publicat un raport important pentru toti romanii care au cont si card bancar. Datele prezentate acum cuprind si prima luna de pandemie. BNR sustine ca, in.

Test COVID negativ obligatoriu la intrarea in Grecia si pentru romanii care ajung cu avionul Precizarile Ministerului roman de Externe - UPDATE

Grecia instituie obligativitatea prezentarii unui test COVID-19 negativ si pentru pasagerii din Romania care ajung cu avionul, pana acum aceasta conditie fiind doar la trecerea frontierei terestre. Masura va fi valabila si pentru cetatenii care ajung cu avionul din Bulgaria in Grecia si se va aplica incepand de marti, 28 iulie. Ministerul roman de Externe precizeaza ca, in mod special, pasagerii care sosesc cu zboruri in data de 28 iulie sau 29 iulie si care nu au avut timp sa faca testul inainte de plecare vor fi testati la sosire pe aeroporturile din Grecia.

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Pasagerii din Bulgaria si Romania care ajung cu avionul in Grecia trebuie sa prezinte un test negativ

Ministrul adjunct pentru protectia civila si gestionarea crizelor din Grecia, Nikos Hardalias, a declarat, astazi, ca pasagerii care ajung in Grecia cu avionul din Bulgaria si Romania trebuie sa prezinte dovada oficiala a unui test negativ pentru COVID-19.

Spania e gata sa o ia o decizie capitala. Ce se va intampla cu romanii care traiesc acolo

Spania ia o decizie uriasa! Ce urmeaza sa se intample cu romanii care traiesc acolo? E vorbea despre o veste imbucuratoare pentru cei de la noi. Spacia, decizie uriasa! Ce se intampla cu romanii? Ministrul Afacerilor Externe a abordat subiectul romanilor care muncesc si traiesc in Spania in cadrul unei convorbiri telefonice. Bogdan Aurescu a .

Vesti bune pentru romanii care isi fac concediile in aceste doua tari. S-a ridicat carantina

Datorita numarului mare de persoane infectate, in ultima perioada, Romania a intrat in zona rosie a statelor ai caror turisti au anumite interdictii de intrare pe teritoriile anumitor state europene, si nu numai. Romania ar putea relua zborurile catre alte destinatii externe preferate incepand cu data de 27 iulie 2020, Institutul National de Sanatate Publica .

Coronavirus la Primaria Sectorului 4. Toti angajatii Primariei Sectorului 4 vor fi testati luni pentru Covid-19

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca, in cursul zilei de luni,27 iulie, toti angajatii institutiei vor fi pentru depistarea posibilelor infectari cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, dupa ce doi angajati.

Toti romanii trebuie sa stie: Raed Arafat exemplifica, in mod inedit, cat de usor se transmite coronavirusul in comunitate

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a postat, marti, un material video, pe pagina sa de Facebook, care exemplifica cat de usor se transmite noul coronavirus in comunitate.

O noua schimbare pentru romanii care pleaca in Grecia. De acum se cere acest document!

Guvernul elen vine cu o noua masura cu privire la intrarea romanilor in Grecia. Autoritatile elene vor cere acum rezultatul unui test PCR negativ la coronavirus chiar daca vom merge cu avionul.

MAE: Pasagerii din Bulgaria si Romania care ajung cu avionul in Grecia trebuie sa prezinte un test negativ

Pasagerii care sosesc pe aeroporturile din Grecia, cu zboruri dinspre Romania si Bulgaria, incepand cu data de 28 iulie trebuie sa prezinte un test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )