Libnet.ro
UNICEF

19:45

Toti soferii din lume apreciaza aceasta inventie. Asa nu vor mai muri oamenii

Antena3 Antena3,
Toti soferii din lume apreciaza aceasta inventie. Asa nu vor mai muri oamenii

Un chinez si-a pus in minte sa realizeze o trecere de pietoni care sa opreasca atat masinile, cat si cetatenii sa mai treaca strada atunci cand culoarea semaforului este rosie. Chinezul doreste astfel sa . continuă pe Antena3

ADPM COOL! Cele mai neobisnuite cafenele din lume

Cafeaua de dimineata poate deveni o experienta cu totul speciala. Cum? Ei bine, exista peste tot in lume cafenele tematice mai putin obisnuite. Trecand de la bizar la genial, ADPM va invita intr-o calatorie virtuala prin cele mai ciudate cafenele din lume. Continue reading .

VIDEO ELI Romania Cum va arata cladirea celui mai puternic laser din lume / Nicolae Zamfir, managerul proiectului: Toate aplicatiile proiectului vor fi civile

Cel mai puternic laser din lume - ELI Romania - va duce la realizarea in jurul Bucurestiului a unui cluster stiintific de o amploare fara precedent pentru tara noastra, a declarat managerul proiectului, profesorul Nicolae Zamfir. Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) va fi construit pe terenul Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara si nu va fi Razboiul Stelelor, aplicatiile vor fi toate civile, dar asta nu inseamna ca rezultatele noastre nu vor fi folosite si de cei care au studii in domeniul acesta, a afirmat Zamfir. In prezent se deruleaza procesul de licitatie publica a constructiei civile - constructia cladirii unde va fi laserul - iar termenul pentru depunerea ofertelor este 17 decembrie.

Vezi aici cat costa cel mai scump loc de parcare din lume

O proprietate in valoare de 640. 000 de dolari, ascunsa in jungla de zgarie-nori din Hong Kong, asteapta un cumparator. Pentru Hong Kong, cea mai scumpa piata imobiliara din lume, suma este una extrem de.

Subiectele zilei: Fata adevarata a mafiei padurilor: Protectie de stat, batai, amenintari cu moartea; Noul act al tagediei elene; Povestea celei mai uimitoare prezicatoare din lume. Previziunea pe care a facut-o despre Romania; A luat Larry Hagman bani de

Apocalipsa, profetia maya, se amana. Oracole, mediumuri, profetii. Ideea ca sfarsitul lumii a fost prevazut pentru luna decembrie 2012 de un calendar maya a facut reteta la Hollywood si pe numeroase. O casa eco din Banat a fost inclusa in topul 10 al celor mai reusite locuinte cob din lume. Constructiile eco din Romania tind sa se transforme din proiecte excentrice, private cu.

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa.

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009, transmite Bloomberg, potrivit surselor de presa.

Zgarie nori de 1.050 de metri, insule artificiale si 100 de MILIARDE de dolari. Cum va fi detronat Dubaiul din cel mai ravnit top din lume

Dubaiul a devenit una din cele mai dorite destinatii de lux din lume. Felul in care au reinventat serviciile de cinci stele i-a adus pe seicii din Dubai sa fie cei mai apreciati oameni din lume de catre turistii.

FOTO si TOP 10: Care sunt si cum arata cele mai RAPIDE TRENURI din lume.

Desi SUA pare, de multe ori, cu un pas inaintea Europei din punct de vedere tehnologic, lucrurile stau diferit atunci cand vine vorba despre trenurile de mare viteza. California avanseaza, cu pasi marunti, pe calea inceperii construirii unei retele de transport feroviar de mare viteza, capabila sa lege orasele San Francisco, Los Angeles si San Diego, conform businessinsider. com. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Costul investitiei este .

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )