Libnet.ro
UNICEF

15:15

Toti soferii trebuie sa afle urgent: se schimba radical sistemul RCA. Care sunt efectele pentru romani?

Playtech Playtech,
Toti soferii trebuie sa afle urgent: se schimba radical sistemul RCA. Care sunt efectele pentru romani?

Romania, in 2020, a descoperit ca foarte multe sisteme au scapari care afecteaza cetatenii. Asa e cazul si cu polita RCA. Din fericire, o schimbare e luata in calcul. in 12. continuă pe Playtech

Toti soferii trebuie sa stie: lista schimbarilor introduse la inmatriculari, inregistrari auto si altele

Printr-un ordin recent publicat de Ministerul Afacerilor Interne, s-au adus numeroase modificari la procedura inregistrarii, inmatricularii si radierii unui autovehicul pe teritoriul Romaniei.

Vestea surpriza pentru Dacia: se intampla deja in Romania si toti soferii trebuie sa stie asta

Dacia e intr-un moment dificil: vanzarile din 2020 au fost afectate si are in pregatire cateva modele noi. Totodata, are si-o masina electrica pe care vrea s-o lanseze in 2021.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat scad temperaturile, unde lovesc furtunile

Vreme deosebit de calda anunta meteorologii in aceasta saptanmana, in mare parte din tara, insa din 16 augustconditiile meteo se schimba radical. Maximele vor scadea chiar si cu 7-8 grade, pana la 28 - 29 grade, conform prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabila pana pe 23 august. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor ramane ridicata, cu exceptia Moldovei, Dobrogei si Munteniei.

RCA 2020. Legea care urmeaza sa intre in vigoare vizeaza toti soferii

Soferii ar putea sa faca dovada incheierii unei polite RCA si prin prezentarea acesteia in format digital politistilor de la rutiera, atunci cand sunt trasi pe dreapta. Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare AURSF) solicita autoritatilor sa vina in sprijinul asiguratilor RCA. Soferii ar putea prezenta polita RCA in format electronic AURSF vrea sa clarifice, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )