Libnet.ro
UNICEF

18:45

Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

B1 B1,
Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar, in ciuda programului incarcat pe care il are, el a marturisit ca nu concepe sa fie departe de familie in timpul sarbatorilor. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la SUBSOL, a TAIAT semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e intregul ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica Jr.!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. Artistul a sarbatorit de curand implinirea a 51 de ani, iar maniera in care a facut-o i-a luat prin surprindere atat pe invitatii sai,.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Da, e adevarat, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica Jr si-a surprins fanii in timpul unui concert de la finalul anului trecut, atunci cand a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. Fosta sa sotie Andreea Marin nu a avut nicio.

Stefan Banica jr face ANUNTUL SOC: Care a fost acum reactia Mihaelei Radulescu!

La finalul anului trecut, Stefan Banica jr a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. La scurt timp dupa anunt lumea a inceput sa se intrebe cum vor reactiona fostele partenere ale artistului la.

TRAGEDIE in showbiz! Stefan Banica jr., RAPUS de durere: I-a MURIT fratele in urma unui grav accident rutier

Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai apreciati si zambitori artisti din Romania, ascunde o tristete imensa, si anume moarte fratelui. Artistul l-a avut frate vitreg pe Alexandru, care s-a stins in.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. in maximum trei ani fac copii! Evident, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )