Libnet.ro
UNICEF

11:15

Totul e adevarat! Ce s-a intamplat in familia lui Stefan Banica Jr: Am castigat...

B1 B1,
Totul e adevarat! Ce s-a intamplat in familia lui Stefan Banica Jr: Am castigat...

Stefan Banica isi doreste sa fie acasa de sarbatori, in fiecare an. DRAMA ZILEI! VEDETA DE LA KANAL D A FOST IMPLICATA iNTR-UN TRAGIC ACCIDENT! MASINA S-A FACUT PRAF!IMAGINI GREU DE PRIVIT Iar. continuă pe B1

Da, totul e adevarat! E vorba de sotia lui Stefan Banica Jr: Adevarul a iesit la iveala!

Cantareata, Lavinia Pirva a nascut un baietel in urma cu o luna, iar in timpul sarcinii aceasta a luat foarte mult in greutate. Se pare ca, sotia lui Stefan Banica Junior a revenit intr-un timp foarte.

Oana Sarbu, schimbare de look la 51 de ani. Cum arata acum partenera lui Stefan Banica Jr din Liceenii

Ani de liceu, melodia care face parte din coloana sonora a filmului Liceenii1986), ii are ca puncte centrale pe Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. Desi vremea a trecut peste film, cei doi protagonisti pare ca au ramas in acea perioada. Oana Sarbu, schimbare de look la 51 de ani Oana Sarbu, actrita si cantareata .

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e iNTREGUL ADEVAR: GESTUL SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Tocmai de aceea, artistul a ales ca atunci cand si-a serbat ziua de nastere sa-si organizeze petrecerea intr-un loc ferit de ochii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )