Libnet.ro
UNICEF

01:05

Totul despre bebelusul Cronicii Carcotasilor, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Totul despre bebelusul Cronicii Carcotasilor, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, invitati la Adevarul Live sunt bebelusa Ioana Petric si Adrian Dinca si ne povestesc despre Cronica Netului, bebelusul Cronicii Carcotasilor. in fiecare marti, de la ora 21. 00, pe Prima Tv, cei doi comenteaza si ne prezinta cele mai haioase si urmarite momente din lumea virtuala. continuă pe Adevărul

Despre o altfel de scoala la scoala, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Azi la Adevarul Live, de la ora 14. 00, discutam despre activitatile extracurriculare si cat cantaresc ele in ochii unui potential angajator si despre cum ii poate ajuta arta dezbaterii si leadership-ul in acest pariu important cu piata muncii.

Adevarul Live, ora 15.30: Presedintele TSD, Mihai Sturzu, despre pregatirile pentru campania prezidentiala

Liderul Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, va discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 15. 30, despre actiunile TSD in perspectiva campaniei prezidentiale din toamna, dar si despre directiile de actiune ale PSD in perioada urmatoare.

Adevarul Live de la ora 11.00: Elena Udrea, despre cele mai recente evenimente de pe scena politica

Elena Udrea este invitata, marti, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, unde va discuta cu redactorul-sef Dan Marinescu despre cele mai recente evenimente de pe scena politica. Efectele scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial asupra candidatului PMP, Cristian Diaconescu, plecarea lui Teodor Baconschi din PMP, precum si sansele lui Ponta la Presedintie sunt numai cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute astazi.

BAC 2014Rezolvarea subiectelor la proba la matematica de la Bacalaureat 2014, la Adevarul Live, de la ora 11:00

Rezolvarea subiectelor la proba optionala de la matematica de la Bacalaureat 2014 va avea loc maine, la Adevarul Live, de la ora 11. in platou se va afla profesorul de matematica Costel Chites, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

De ce ni se strica dintii mai mult decat bunicilor si ce solutii exista, aflati la Adevarul Live de la ora 13.00

Dam vina mai ales pe pretul piperat al tratamentelor stomatologice, dar care sunt, de fapt, motivele pentru care peste 70% din populatia adulta a Romaniei nu mai are toti dintii in gura? Dezbatem la Adevarul Live, impreuna cu medicul Alexandru Georgescu si cu pacientul Valentin Bosioc.

Adevarul Live, Mihai Sturzu, presedinte TSD:in septembrie vom anunta candidatura lui Victor Ponta

Liderul Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, va discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre actiunile TSD in perspectiva campaniei prezidentiale din toamna, dar si despre directiile de actiune ale PSD in perioada urmatoare.

Adevarul Live, ora 14.00: Prima gafa a lui Klaus Iohannis dupa preluarea presedintiei PNL

Ion M. Ionita, redactor sef Historia, si jurnalistul Liviu Iolu analizeaza surprizele de la Congresul Partidului National Liberal. intalnirea a marcat si prima gafa a noului presedinte, Klaus Iohannis, care a anuntat fara sa aiba acceptul aliatilor ca noul partid care va rezulta din fuziunea PNL-PDL se va numi Partidul National Liberal.

VIDEO Ion M. Ionita, la Adevarul Live: Crin Antonescu i-a intins o capcana lui Iohannis

Ion M. Ionita, redactor sef Historia, si jurnalistul Liviu Iolu au analizat, la Adevarul Live, surprizele de la Congresul Partidului National Liberal. intalnirea a marcat si prima gafa a noului presedinte, Klaus Iohannis, care a anuntat, fara sa aiba acceptul aliatilor, ca noul partid care va rezulta din fuziunea PNL-PDL se va numi Partidul National Liberal.

Adevarul Live, ora 13.30: Fantoma de la Opera ajunge laTeatrul Ion Dacian

Unul dintre cele mai cunoscute spectacole de musical din lume, Fantoma de la Opera, va fi pus in scena la Teatrul de Opereta si Musical Ion Dacian din Capitala, incepand cu stagiunea 2014-2015. Despre acest spectacolul regizat de un mare nume al genului, Stephen Barlow, si despre castingul desfasurat in aceste zile vom vorbi la Adevarul Live, de la ora 13. 30, cu Stefan Doniga, reprezentant relatii internationale Teatrul Ion Dacian.

Adevarul Live: UE si rasismul. Cine este cu adevarat vinovat pentru tentativa de linsare a unui adolescent rom, fugit din Romania in Franta

De la ora 12. 00, discutam la Adevarul Live cu Bogdan Stanoevici, ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, si Marian Mandache, directorul fundatiei Romani Criss, despre problemele la nivel de legislatie, politica si aplicare a legilor care au dus la tentativa de linsaj asupra unui adolescent rom de 17 ani in Paris, in urma cu trei saptamani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )