Libnet.ro
UNICEF

14:15

Totul despre Botosani CFR Cluj, meciul zilei in Liga 1

Online Sport Online Sport,
Totul despre Botosani CFR Cluj, meciul zilei in Liga 1

Meciul de la Botosani a generat pasiuni uriase dupa ce solicitarea lui Dan Petrescu pentru amanarea jocului a fost respinsa de gazde. p { margin-bottom: 0. 1in; . continuă pe Online Sport

Asa am trait Botosani - CFR Cluj

Cel mai asteptat meci al etapei a 20-a in Liga 1 se joaca intre FC Botosani si CFR Cluj, partida pe care oaspetii ar fi vrut sa o amane, insa gazdele n-au fost de acord. De aici si intriga meciului de duminica live text in aceasta pagina de la ora 17:30.

Liga 1: CFR Cluj, invinsa de FC Botosani (2-1); Ardelenii pot pierde locul 1 in clasament

CFR Cluj a pierdut meciul disputat pe terenul lui FC Botosani, duminica, scor 1-2, in runda cu numarul 20 din Liga 1. Ardelenii pot cadea pe locul secund, dupa meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova.

Marius Croitoru, antrenor FC Botosani: Este dorinta vestiarului sa nu fie amanat meciul cu CFR Cluj

Tehnicianul echipei FC Botosani, Marius Croitoru, a declarat, joi, ca a fost dorinta jucatorilor ca meciul cu CFR Cluj sa nu fie amanat si a subliniat ca in Romania exista un singur exemplu de investitie in fotbal, cel al lui Gheorghe Hagi.

Totul despre viata amoroasa a lui Meghan Markle, printesa de Sussex. Lista completa a fostilor iubiti

Dosarele EX. Cu cine a fost Megan Markle inainte sa fie cu printul Harry? inainte de a merge pe culoar, a intalnit broaste pe care trebuia sa le netezeasca pentru a ajunge la printul ei. Cine sunt fostii iubiti a lui Megan Markle ducesa de Sussex Ne-am intalnit cu familia, stim totul despre moda .

FCSB si Gaz Metan deschid etapa a 20-a in Liga 1. Totul despre meciul de pe Arena Nationala

Runda cu numarul 20 din Liga 1 incepe, vineri seara, cu meciul dintre FCSB si Gaz Metan Medias, doua vecine de clasament in zona locurilor de playoff.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )