Libnet.ro
UNICEF

23:45

Asa am trait Botosani - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Botosani - CFR Cluj

Cel mai asteptat meci al etapei a 20-a in Liga 1 se joaca intre FC Botosani si CFR Cluj, partida pe care oaspetii ar fi vrut sa o amane, insa gazdele n-au fost de acord. De aici si intriga meciului de duminica live text in aceasta pagina de la ora 17:30. continuă pe Online Sport

Totul despre Botosani CFR Cluj, meciul zilei in Liga 1

Meciul de la Botosani a generat pasiuni uriase dupa ce solicitarea lui Dan Petrescu pentru amanarea jocului a fost respinsa de gazde. p { margin-bottom: 0. 1in; .

Marius Croitoru, antrenor FC Botosani: Este dorinta vestiarului sa nu fie amanat meciul cu CFR Cluj

Tehnicianul echipei FC Botosani, Marius Croitoru, a declarat, joi, ca a fost dorinta jucatorilor ca meciul cu CFR Cluj sa nu fie amanat si a subliniat ca in Romania exista un singur exemplu de investitie in fotbal, cel al lui Gheorghe Hagi.

Liga 1: CFR Cluj, invinsa de FC Botosani (2-1); Ardelenii pot pierde locul 1 in clasament

CFR Cluj a pierdut meciul disputat pe terenul lui FC Botosani, duminica, scor 1-2, in runda cu numarul 20 din Liga 1. Ardelenii pot cadea pe locul secund, dupa meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova.

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO Joaquin (Betis), cel mai varstnic jucator care reuseste un hat-trick in La Liga

Joaquin, capitanul lui Betis Sevilla, a devenit cel mai varstnic fotbalist ce reuseste un hat-trick in La Liga, el marcand de trei ori in poarta lui Athletic Bilbao in victoria cu 3-2 de pe teren propriu, din etapa a 16-a.

Strat de zapada de 35 de centimetri la Balea Lac, cel mai mare din tara Risc de avalanse in weekend in zonele cu acumulari mari de zapada

Stratul de zapada la Balea Lac, in judetul Sibiu, masoara 35 de centimetri, acesta fiind cel mai mare din tara. in weekend ninge din nou, la altitudini mari, astfel ca sunt posibile avalanse, iar ulterior vremea se va incalzi, ceea ce aduce un nou risc de avalanse, relateaza Mediafax.

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )