Libnet.ro
UNICEF

09:01

Totul despre Feroe - Romania

Online Sport Online Sport,
Totul despre Feroe - Romania

Pentru a-si pastra sansele de calificare la EURO 2020 nationala Romaniei este obligata sa castige, sambata seara, Insulele Feroe. continuă pe Online Sport

Cine transmite la TV meciul Insulele Feroe Romania, in preliminariile Euro 2020

Romania joaca in deplasare in runda cu numarul 7 a grupei F din preliminariile Euro 2020 impotriva reprezentativei Insulelor Feroe. Meciul se disputa la ora 19:00 si este transmis live de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, partida poate fi urmarita online in format live stream. Insulele Feroe Romania, in preliminariile Euro 2020 .

Asa am trait Feroe - Romania 0-3

Sambata de la 19:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul Insulele Feroe - Romania din preliminariile EURO 2020.

Doi jurnalisti din Coreea de Sud au venit in Romania pentru un documentar turistic. Dupa 45 de zile petrecute la noi, au ajuns la o concluzie cu totul neasteptata. Chiar asta e impresia pe care ne-o lasa aceasta tara

Doi jurnalisti din Coreea de Sud au venit in Romania pentru un documentar turistic. Dupa 45 de zile petrecute la noi, au ajuns la o concluzie cu totul neasteptata. Yechan Sin si Youngmin lucreaza la una.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )