Libnet.ro
UNICEF

19:00

Totul despre vaccinarea populatiei: cand incepe imunizarea, unde se va administra vaccinul si care sunt contraindicatiile

Adevărul Adevărul,
Totul despre vaccinarea populatiei: cand incepe imunizarea, unde se va administra vaccinul si care sunt contraindicatiile

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a explicat cand va incepe vaccinarea generala a populatiei si unde se va face imunizarea. continuă pe Adevărul

Secretar de stat: Vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan sustine ca vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara anului 2021.

EXCLUSIV Roxen, totul despre bataia incasata de la iubitul ei. Ce s-a intamplat imediat dupa agresiune

Ghinion pe toate planurile pentru cantareata Roxen pe numele real Laria Roxana Giurgiu)! Pandemia de coronavirus i-a anulat participarea la Eurovision, unde trebuia sa reprezinte Romania cu piesa Alcohol You, iar asta-vara, a fost victima violentei domestice, fiind batuta, cu pumnii si cu matura, de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la gelozia barbatului .

Simona Halep, veste de ultima ora. E oficial, cand incepe Australian Open

Pandemia de coronavirus continua sa dea peste cap tenisul la nivel inalt si pentru sezonul 2021. Autoritatile statului Victoria au decis sa amane Australian Open, primul turneu de Grand Slam din noul an. Astfel, competitia va incepe cu trei saptamani mai tarziu, pe 8 februarie, anunta Daily Mail. Initial, startul era programat pentru 18 ianuarie.

Gabi Firea, totul despre bataile din familia ei si divort: L-am lasat singur in apartament si am plecat

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din politica romaneasca actuala. Fosta primarita a Capitalei a avut o copilarie si o tinerete extrem de agitate. Firea a vorbit despre problemele pe care le-a trait in trecut. Gabi Firea, totul despre bataile din familiei ei si divort, un divort care i-a marcat viata.

Cand incepe vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat miercuri ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

Cand incepe vaccinarea impotriva COVID-19 in tari precum Belgia, Polonia sau Rusia

Belgia va incepe la 5 ianuarie campania de vaccinare impotriva noului coronavirus, a anuntat premierul belgian Alexander De Croo, care a precizat ca detaliile strategiei urmeaza sa fie agreate la diferite niveluri, dupa o aprobare a vaccinurilor,.

Daca tot stie totul despre tine, Google iti recomanda cadouri

Daca tot agregheaza date despre comportamentul online al tuturor, Google s-a gandit sa sintetizeze acele informatii pentru un scop nobil, sa te ajute sa-ti cumperi sau sa oferi un cadou de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )