Libnet.ro
UNICEF

00:06

Da, totul este adevarat: Din pacate este vorba de sotia indragitului actor Pavel Bartos...

B1 B1,
Da, totul este adevarat: Din pacate este vorba de sotia indragitului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: Lavinia Parva a facut anuntul despre Stefan Banica Jr... Din pacate, totul este adevarat...

Lavinia Parva a reactionat, dupa ce mai multe zvonuri aparute in presa indicau ca intre ea si sotul ei, Stefan Banica Junior, ar exista.

Ce TRAGEDIE... Vestea trista i-a inmarmurit pe toti fanii: Da, din pacate este vorba de indragitul cantaret Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

Veste SOC in showbiz-ul Romanesc... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

I-a aprins o lumanare, apoi Oana a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Anuntul trist facut de vedeta Andreea Esca: Din pacate, totul se confirma...

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune. Desi este implicata in proiecte legate de radio si print, marea pasiune a Andreei Esca ramane televiziunea, postura de prezentatoare tv.

Sunt conectata la aparate... Din pacate, showbiz-ul romanesc este in stare de soc: Da, este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu... Toti fanii sunt in lacrimi...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, Angie Moisescu a ajuns pe mana medicilor din cauza ca a muncit mult si nu s-a odihnit suficient. Astfel, rezultatul epuizarii a fost cel pe care l-a postat pe.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista: Este vorba de indragitul artist Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr nu mai castiga din muzica la fel de bine cum o facea in trecut. Firma sa prin care isi desfasoara activitatile artistice a inregistrat cel mai mic profit de la infiintare, potrivit.

Finalul DUREROS a sosit... Si-a dat ochii peste cap... Oana Lis, in lacrimi: Din pacate, a fost facut anuntul TRIST despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece in continuare prin moment grele. Starea sa de sanatate este tot mai fragila dupa ce, acum cateva luni, a suferit un accident vascular cerebral. Despre situatia fostului edil a vorbit chiar sotia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )