Libnet.ro
UNICEF

14:30

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista: Este vorba de indragitul artist Stefan Banica jr...

B1 B1,
Din pacate, incepem ziua cu o veste trista: Este vorba de indragitul artist Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr nu mai castiga din muzica la fel de bine cum o facea in trecut. Firma sa prin care isi desfasoara activitatile artistice a inregistrat cel mai mic profit de la infiintare, potrivit. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, e DEVASTATA...

Momente grele pentru ViorelLis. Fostul edil al Capitalei a fost internat mai mult timp la o clinica bucuresteana, dar, din pacate, de cand s-a intors de la spital, el se confrunta cu noi.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

DRAMA momentului: Oana Lis a izbucnit in HOHOTE de PLANS! Da, din pacate anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate nu-i mai dau pace lui Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Chiar si la cateva luni de la externare, Viorel.

Nu mai e niciun dubiu! ANUNT DEVASTATOR pentru fanii lui Michael Schumacher. Din pacate, fostul pilot ...

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. in ultima vreme au circulat mai multe zvonuri despre starea fostului pilot, dar ceea ce este cert e faptul ca.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

Veste trista! Un actor indragit de copiii din intreaga lume a murit

Actorul Stefan Karl Stefansson, cunoscut pentru rolul lui Robbie Rotten din Lazy Town Oraselul lenes), s-a stins din viata la doar 43 de ani. Acesta a pierdut lupta cu cancerul pancreatic de.

Vestea soc care bulverseaza lumea mondena: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Designerul Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, acesta a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi. Astfel, el sustine ca este recunoscator ca se tr.

Marea actrita A MURIT! Din pacate, medicii nu au putut sa o SALVEZE (FOTO)

Actrita Barbara Harris s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. Aceasta suferea de cancer pulmonar. Printre filmele celebre ale actritei se numara originalul Freaky Friday, lansat in 1976, si filmul.

Mai multe ATACURI asupra politiei din Cecenia: Este vorba despre partizani ISIS

Mai multe atacuri au avut loc, luni, asupra politistilor din Cecenia, in Caucazul rusesc. Liderul cecen Ramzan Kadyrov a scris pe contul sau de Telegram ca cei care au atacat fortele de ordine au actionat sub.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )