Libnet.ro
UNICEF

06:45

Totul s-a CONFIRMAT: Ce se iNTAMPLA in relatia dintre Andreea Marin si proaspatul ei iubit...

B1 B1,
Totul s-a CONFIRMAT: Ce se iNTAMPLA in relatia dintre Andreea Marin si proaspatul ei iubit...

Iubitul Andreei Marin este angajat al ambasadei din Libia, asa ca veniturile sale lunare sunt foarte mari. Adrian Brincoveanu are 32 de ani si lucreaza la Ambasada Romaniei la Tripoli. Potrivit declaratiei. continuă pe B1

SOC in lumea mondena: Ce trebuie sa faca ANDREEA MARIN dupa 6 operatii...

Andreea Marin a dezvaluit ca merge periodic la controale medicale dupa ce vedeta a trecut prin sase operatii. Cele mai grele dintre acestea, care i-au pus viata in pericol au avut loc in urma unor sarcini.

Soc in SHOWBIZ: Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST... Este vorba de cunoscuta vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent.

VESTI TERIBILE, Andreea Marin in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a marturisit de curand ca a fost foarte emotionata in momentul in care a primit un dar neasteptat din partea unei prietene. Zana a fost surprinsa cu un tricou personalizat si o .

imi plac provocarile dar... Totul a iesit la iveala: Adevarul depsre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva a uimit de curand fanii cu declaratiile despre relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr. Aceasta a declarat ca uneori maiapar momente in care se supara unul pe altul si se cearta,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )