Libnet.ro
UNICEF

11:45

Si totusi... e o nedreptate pentru angajatii din constructii. Ministerul Muncii confirma

Hotnews Hotnews,
 Si totusi... e o nedreptate pentru angajatii din constructii. Ministerul Muncii confirma

Toti am vazut Ordonanta 114, care ulterior a fost modificata cu cateva alte OUG-uri. Cel mai recent a fost corectata pe zona constructiilor, dupa ce statul a incasat jumatate de an destui bani de la multe companii care nu au putut aplica facilitatile din cauza ca a fost gandita doar pentru anumite companii, adica cele care au mers la Guvern cu care s-a semnat un memorandum. Acum ca s-a modificat, s-a marit aria de aplicare a facilitatilor pe mai multe activitati si multi patroni sunt fericiti. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Un barbat aflat in vizorul jandarmilor a murit dupa ce fortele de ordine au intervenit cu spay lacriogen. Pe numele autoritatilor s-a infaptuit un dosar penal. Dosar penal pentru jandarmii care au omorat un om cu spay lacrimogen Parhetul Militar Iasi a deschis un dosar penal in cazul interventiei jandarmilor cu spray lacrimogen, interventie ce .

VIDEO Olanda, responsabila in proportie de doar 10% pentru masacrul din Srebrenica

Curtea Suprema din Olanda a decis ca statul olandez este partial responsabil pentru moartea a 350 de oameni care au fost ucisi in masacrul de la Srebrenica, din Bosnia. Judecatorii au decis ca trupele olandeze sunt vinovate in proportie de doar 10% argumentand ca cel mai probabil soldatii olandezi care faceau parte din trupele ONU de mentinere a pacii ar fi putut preveni masacrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )