Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Playtech Playtech,
Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Un barbat aflat in vizorul jandarmilor a murit dupa ce fortele de ordine au intervenit cu spay lacriogen. Pe numele autoritatilor s-a infaptuit un dosar penal. Dosar penal pentru jandarmii care au omorat un om cu spay lacrimogen Parhetul Militar Iasi a deschis un dosar penal in cazul interventiei jandarmilor cu spray lacrimogen, interventie ce . continuă pe Playtech

VIDEO. UPDATE Barbatul din Vatra Dornei care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost imobilizat de jandarmi si i s-a dat cu gaz lacrimogen in fata, a murit Parchetul Iasi a preluat ancheta

Barbatul de 50 de ani din Vatra Dornei, reclamat ca ar fi atins indecent o fetita in timpul unui spectacol si care a ajuns vineri seara in stare grava la spital dupa ce jandarmii l-au imobilizat si i-au pulverizat spray lacrimogen in fata, a murit.

Parchetul Militar, ancheta in cazul pedofilului din Vatra Dornei

Barbatul care a fost imobilizat vineri seara de jandarmi dupa o suspiciune de abuz sexual asupra une.

Barbatul, acuzat de pedofilie si imobilizat de jandarmi in Vatra Dornei, a murit

UPDATEBarbatul acuzat ca a vrut sa agreseze sexual o fetita la un festival de folclor din Vatra Dornei a decedat sambata la spital. Jandarmii au fost nevoiti sa-i pulverizeze spray paralizant in fat?.

Barbatul imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen la Vatra Dornei a murit

Barbatul din Vatra Dornei care vineri seara a ajuns in stare grava la spital dupa ce, reclamat ca a .

Pintea: Exista un dosar penal deschis in cazul sistemului cardurilor de sanatate. Acesta a fost subdimensionat si nu a avut asigurata mentenanta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, pentru B1 TV, ca exista un dosar penal deschis in cazul nenumaratelor probleme legate de sistemul cardurilor de sanatate. Un raport intocmit anul trecut a.

Cantareata Alexandra Stan, dosar penal dupa un accident cu un taxi in centrul Bucurestiului

Politistii au deschis un dosar penal pe numele Alexandrei Stan, dupa ce vedeta a provocat un accident in urma caruia o persoana a fost ranita. Potrivit cancan. ro, accidentul rutier s-a petrecut vineri, in.

A gasit solutia pentru gropile din asfalt: la ce au ajutat desenele obscene

Intr-o localitate din Marea Britanie, s-a creat un precedent interesant pentru remedierea rapida a gropilor din astfalt. in mod rusinos, a implicat niste desene obscene. in cazul in care locuiesti intr-un oras mai mare si ti se intampla sa vezi diverse inscrieri pe pereti sau graffiti, referintele obscene sunt inevitabile. Este doar o chestiune de .

Vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani

Presa internationala aduce vesti proaste pentru romanii din strainatate. Europenii le taie din bani migrantilor est-europeni. Iata masurile gandite de coalitie. Europenii taie din bani romanilor din strainatate Sky News scrie ca o coalitie de angajatori din Marea Britanie sustine ca tara trebuie sa fie mai amabila cu lucratorii de peste hotare, post-Brexit. Astfel, acestia .

VIDEO Un barbat caruia jandarmii i-au pulverizat spray lacrimogen in fata de la distanta de la cativa centimetri a murit la spital

Un echipaj de la Inspectoratul judetean de Jandarmi a fost solicitat prin 112 sa intervina, dupa ce un barbat din Vatra Dornei, judetul Suceava, ar fi atins indecent o copila de 12 ani. Jandarmii l-au imobilizat pe suspect si pentru ca acesta ar fi opus rezistenta, i-au dat cu spray lacrimogen direct in fata. Barbatul a ajuns in coma la spital si a murit in cursul zilei de sambata, 20 iulie.

VIDEO Olanda, responsabila in proportie de doar 10% pentru masacrul din Srebrenica

Curtea Suprema din Olanda a decis ca statul olandez este partial responsabil pentru moartea a 350 de oameni care au fost ucisi in masacrul de la Srebrenica, din Bosnia. Judecatorii au decis ca trupele olandeze sunt vinovate in proportie de doar 10% argumentand ca cel mai probabil soldatii olandezi care faceau parte din trupele ONU de mentinere a pacii ar fi putut preveni masacrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )