Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toyota a fost detronata. Iata care este cel mai mare producator auto din lume

Antena3 Antena3,
Toyota a fost detronata. Iata care este cel mai mare producator auto din lume

General Motors GM) a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial. GM a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota, marcand revenirea industriei. continuă pe Antena3

El este cel mai PERICULOS om din lume. E un GENIU malefic. Ce poate construi cu mainile sale

El este cel mai periculos om din lume. in varsta de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetatean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat in urma mortii fratelui sau. Aria sa de expertiza include bombe.

Bilantul tragediei feroviare din Spania a ajuns la 77 de morti. Este cel mai GRAV accident din ultimele 7 decenii

UPDATE ora 08:00: Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite in accidentul de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei, potrivit unui nou bilant provizoriu.

Utile: Care este cea mai buna pozitie de dormit ca sa te trezesti in forma maxima; Faci sport si nu reusesti sa slabesti? Oamenii de stiinta explica de ce se intampla acest lucru; Cele mai raspandite mituri de vara care duc la intoxicatii alimentare

Avertizarea medicilor: mii de romani ajung de pe plaja direct la spital. Pericolul ascuns al expunerii la soare. Soarele este considerat inamicul numarul 1 al sanatatii in sezonul estival. De ce nu putem fi niciodata complet fericiti: creierul produce molecula tristetii. Molecula tristetii este principalul responsabil al starilor noastre aproape constante in ultima vreme: de stres, anxietate si de tristete.

Consiliul Superior al Magistraturii, nemultumit de emisiunile Antenei 3. Iata care este ROLUL sau de fapt

Sefa CSM Oana Schimdt Haineala vrea sa sesizeze Inspectia Judiciara in cazul Antena 3 pentru presupuse presiuni mediatice asupra procurorilor. Haineala spune ca a cerut verificari asupra tuturor materialelor.

incalzirea globala a luat o pauza. Iata care este explicatia climatologilor

Oceanele Terrei absorb cantitati importante de caldura, ceea ce a facut posibil ca efectul de incalzire globala sa ia o pauza in ultimii 10 - 15 ani, potrivit datelor detinute de un grup de cercetatori.

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

GM devine cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, subliniind revenirea industriei americane dupa masurile ample de restructurare.

General Motors a devenit cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota in T2

General Motors a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, dupa ce a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota. Astfel, vanzarile GM a comercializat.

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti.

FOTO VIDEO in aer cu cel mai bun prieten al omului: cainele care zboara cu deltaplanul, alaturi de stapanul sau

E o pasare? Eu un avion? Nu, e un caine care zboara cu deltaplanul. Un instructor de parapanta si deltaplan din Utah este mereu insotit de prietenul sau cel mai bun, cainele Shadow, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,298 seconds )