Libnet.ro
UNICEF

09:16

Cea mai puternica rugaciune catre Ioan Botezatorul

Playtech Playtech,
Cea mai puternica rugaciune catre Ioan Botezatorul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la data de7 ianuarie. Rugaciune puternica catre Ioan Botezatorul Maine, 7 ianuarie, se praznuieste sfantul Ioan Botezatorul, astfel ca se spune o rugaciune specifica pentru acesta. De asemenea, astazi enoriasii respecta cu strictete traditiile si obiceiurile ramase de la bunici . continuă pe Playtech

6 traditii de respectat cu sfintenie de ziua Sfantului Ioan Botezatorul. iti aduc sanatate tot anul

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion. Ziua Sfantului Ioan Botezatorul reprezinta incheierea oficiala a Sarbatorilor de Iarna deschise la Sfantul Nicolae, pe 6 decembrie. Daca respecti aceste 6 traditii de ziua Sfantului Ioan Botezatorul vei avea noroc tot anul Traditia populara spune ca cine nu este vesel in aceasta zi va avea parte de probleme .

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Toti enoriasii asculta cu mare strictete traditiile, asa ca tin cu rigurozitate obiceiurile pe care le stiu de la bunici si parinti pentru ziua de 7 ianuarie, ziua in care este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul este cunoscut ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el facand trecerea in cel Nou. Praznicul cel .

Ea e cea mai bratrana persoana din lume: Femeia a implinit 117 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei, relateaza Reuters.

VIDEO Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei.

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

Crezi ca stii? Unde se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

Crezi ca stii? in care zona din tara se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP.

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )