Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traditii si superstitii: cum se aleg babele in luna martie si ce semnifica acestea

Playtech Playtech,
Traditii si superstitii: cum se aleg babele in luna martie si ce semnifica acestea

E greu sa datezi o traditie, pentru ca e un proces cu perioada lunga de desfasurare. Babele sunt un obicei care dateaza din perioada precrestina. Se spune ca ele vin la inceputul primaverii ca sa vesteasca inceputul unui nou ciclu de viata. Legenda spune ca Baba Dochia, responsabila cu aducerea iernii, incepe, acum, in prima . continuă pe Playtech

Cum se aleg Babele in luna martie. Afla cum trebuie sa iti alegi ziua norocoasa

Babele sunt personaje mitologice populare din Romania. Legenda are legatura cu Baba Dochia, responsabila cu aducerea iernii care incepe sa-si dea jos cate un cojoc din cele noua. Astfel, cu fiecare cojoc dat jos, afara se face mai cald, iar iarna este inlocuita de primavara.

Vesti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin in luna martie

Doar cateva zile ne mai despart de luna martie, luna in care unii dintre nativi vor straluci din toate punctele de vedere, intrucat vor avea noroc atat in plan financiar, cat si in plan amoros.

ANM anunta verdictul pentru luna martie. Cum va fi, de fapt, vremea si ce schimbari meteorologice majore se anunta

ANM a facutul anuntul pentru luna martie, estimand vremea pe patru saptamani prin ECMWF Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. De asemenea, fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs. Iata cum va fi vremea si ce schimbari meteorologice sunt anuntate. ANM anunta verdictul pentru .

Campanie de consultatii ginecologice gratuite in luna martie

In luna martie, va fi lansata o campanie de preventie a cancerului de col uterin dedicata femeilor cu posibilitati financiare reduse si care pot beneficia, gratuit, de o consultatie ginecologica si un test Babes-Papanicolau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )