Libnet.ro
UNICEF

05:45

Trafic blocat pe Autostrada A2, in urma unui accident soldat cu un mort si trei raniti

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe Autostrada A2, in urma unui accident soldat cu un mort si trei raniti

Traficul este blocat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Contanta, la kilometrul 146, unde s-a produs un accident soldat cu un mort si trei raniti si in care au fost implicate un autotren, un camion si o autoutilitara. continuă pe Adevărul

Un tanar din Moldova a ramas fara picioare in urma unui accident rutier petrecut in SUA

Un tanar din Republica Moldova, aflat la munca in SUA, a suferit un accident rutier miercuri, 14 decembrie, pe o sosea din orasul Delaware, Ohio. Acesta se afla in stare grava la spital, medicii fiind nevoiti sa-i amputeze ambele picioare.

Traficul este blocat pe Autostrada A2 din cauza unui accident rutier. O persoana a murit in urma impactului dintre un TIR, un camion si o autoutilitara

Traficul este blocat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 146, din cauza unui accident care s-a soldat cu un mort si trei raniti si in care au fost implicate un autotren, un camion si o autoutilitara. Accidentul s-a produs vineri in jurul orei 12.

ISU Alba este in doliu. Un subofiter de 45 de ani de la Detasamentul de Pompieri Blaj a murit in urma unui infarct

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba este in doliu. Un angajat al institutiei, subofiterul Marginean Gheorghe, a decedat joi, 15 decembrie, in urma unui stop cardio-respirator.

DOLIU LA HOLLYWOOD: Actorul Alan Thicke a decedat in urma unui infarct

Actorul Alan Thicke a incetat din viata la varsta de 69 de ani in urma unui infarct in timp ce juca hochei cu fiul sau Carter, informeaza Libertatea. Alan a murit imediat dupa ce a fost.

Sofer prins in timp ce conducea cu viteza de 214 kilometri pe ora pe Autostrada A2

Un barbat a fost depistat, joi, de catre politisti in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 214 kilometri pe ora, pe Autostrada A2, Bucuresti - Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )