Libnet.ro
UNICEF

08:30

Trafic blocat pe DN1 in urma unui accident rutier petrecut in Brasov. Trei oameni au fost raniti

B1 B1,
Trafic blocat pe DN1 in urma unui accident rutier petrecut in Brasov. Trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, in urma unui accident petrecut pe DN1, la iesirea din localitatea Codlea, luni seara. Doua dintre persoanele ranite erau incarcerate, iar a treia se afla instop. continuă pe B1

FOTO Cinci oameni au ajuns la spital, in urma unui accident rutier pe DN 66

Cinci oameni au ajuns in spital, in urma unui accident rutier petrecut vineri seara, la iesirea din municipiul Petrosani.

Un echipaj de politie implicat intr-un accident rutier in municipiul Vaslui

Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui a fost ranit in urma unui accident produs vineri 9 noiembrie), la amiaza in municipiul Vaslui.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Constanta. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de catre un sofer.

Un minor a alertat Politia si Ambulanta cu privire la producerea unui accident grav de circulatie. Ce reactie a avut Politia

Un minor in varsta de 16 ani a fost pedepsit de Politie dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca in localitatea Lunguletu s-a produs un accident rutier grav, soldat cu trei victime.

Finala Copei Libertadores, amnata din cauza ploii torentiale - Patru suporteri ai Boca Juniors au murit ntr-un accident rutier

Patru suporteri ai echipei Boca Juniors au murit, sambata, intr-un accident rutier survenit in timp ce se deplasau de la Rawson la Buenos Aires pentru a asista la prima mansa a finalei Copa Libertadores, in care favoritii lor urmau sa intalneasca River Plate, relateaza sport. es.

Autospeciala a IPJ, implicata intr-un ACCIDENT rutier: Doi POLITISTI au fost raniti (FOTO)

Un tanar care avea permis de doar un an de zile a provocat un accident rutier, izbind in plin chiar masina politiei si ranind doi agenti, scrie Vremea Noua. Tanarul venea dinspre Vaslui si se indrepta ca.

Un cunoscut fotbalist sud-coreean, implicat intr-un accident rutier mortal

Internationalul sud-coreean Lee Chang-min a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu un mort si doi raniti grav, a anuntat, vineri, politia locala, citata de AFP. Lee Chang-min, in varsta de.

Alerta la Melbourne. Cel putin o persoana a murit in urma unui atac cu cutitul in plina strada VIDEO

Cel putin o persoana si-a pierdut viata in urma unui atac cu cutitul comis de un barbat in orasul australian Melbourne, relateaza news. com. au. Atacatorul a fost impuscat de politisti si a fost transportat la spital in stare critica.

UPDATE Alerta la Melbourne. Cel putin o persoana a murit in urma unui atac cu cutitul in plina strada VIDEO

Cel putin o persoana si-a pierdut viata in urma unui atac cu cutitul comis de un barbat in orasul australian Melbourne, relateaza news. com. au. Atacatorul a fost impuscat de politisti si a fost transportat la spital in stare critica.

Accident grav in Barlad. O fetita de sapte ani, dusa de urgenta la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

O fetita de sapte ani din Barlad a suferit rani grave in urma unui accident petrecut acasa. A fost dusa de urgenta la spital. Se pare ca un dulap a cazut peste micuta si i-a cauzat leziuni grave.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )