Libnet.ro
UNICEF

09:01

Trafic deviat pe A2, pe mai multe tronsoane de drum pana pe 15 iulie

Adevărul Adevărul,
Trafic deviat pe A2, pe mai multe tronsoane de drum pana pe 15 iulie

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este deviat pe mai multe tronsoane de drum din cauza lucrarilor de reparatii care se desfatoara pana pe 15 iulie. continuă pe Adevărul

Infotrafic: Mai multe drumuri, printre care si Centura Capiatlei, afectate din cauza ploilor torentiale. in unele zone apa masoara si 40 de centimetri

Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri dimineata, exista inca mai multe sectoare de drum afectate de poile torentiale din ultima perioada. in unele zone, apa de pe carosabil masoara 30 40 de centimetri.

Infotrafic: Mai multe drumuri, printre care si Centura Capitalei, afectate din cauza ploilor torentiale. in unele zone apa masoara si 40 de centimetri

Centrul Infotrafic anunta ca, miercuri dimineata, exista inca mai multe sectoare de drum afectate de poile torentiale din ultima perioada. in unele zone, apa de pe carosabil masoara 30 40 de centimetri.

Incendiu puternic la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara. Mai multe victime au ajuns la spital

Mai multe persoane au ajuns la spital, in urma unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinte sociale din Hunedoara.

Zeci de dascali din Buzau, pregatiti pentru proteste fata de ordinul ministerial care taie clase din mai multe licee

Aproape o suta de cadre didactice si parinti au protestat, in curtea Inspectoratului Scolar Buzau, fata de ordinul prin care ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a decis sa taie mai multe clase de la liceele din Buzau, pentru a trimite elevii la clasele profesionale pe care le va suplimenta.

Trotinetele electrice ar putea fi interzise in mai multe state europene. Care este motivul

Inchirierea trotinetelor electrice a luat amploare in mai multe state europene, inclusiv in Romania, insa unele autoritati iau in calcul emiterea unor acte normative prin care sa se interzica folosirea acestora.

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] .

VIDEO Gospodarii inundate la Negreni si Margineni-Slobozia. Mai multe atentionari meteo pentru judetul Olt

Mai multe gospodarii au fost inundate in judetul Olt in urma precipitatiilor cazute joi, 6 iunie 2019, pompierii fiind solicitati sa intervina.

VIDEO Mai multe zone din Arges, sub ape. Pompierii au intervenit pentru evacuarea unei femei si a doi copiidintr-o locuinta inundata

Joi, a fost rupere de nori in cateva localitati din Arges. Mai multe giospodarii din judet au fost inundate, iar la Pitesti, un sens giratoriu e sub ape.

Este adevarat ca dacii isi cumparau mai multe neveste?

Poligamia traco-geto-dacilor este o tema putin comentata de istoricii romani contemporani. Subiectul a fost evocat in mai multe izvoare scrise care au pus in evidenta cunostintele istoricilor antici despre.

FOTO VIDEO Apa a navalit in mai multe gospodarii din Dambovita. Unde au fost cele mai mari probleme

Pompierii au intervenit, marti, in mai multe gospodarii inundate in localitatile Picior de Munte, Gura Sutii, Potlogi, Cornesti, Niculesti, Tatarani si Ciocanesti, se arata intr-un comunicat al ISU Dambovita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )