Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAFIC iNCHIS pe A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete

Antena3 Antena3,
TRAFIC iNCHIS pe A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat. continuă pe Antena3

Starea drumurilor: Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete raman inchise

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat traficul greu, informeaza Centrul Infotrafic.

Infotrafic: Tronsonul Lehliu-Fetesti de pe A2 si 14 drumuri nationale, in continuare inchise din cauza zapezilor

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A2, A3 si pe 14 drumuri nationale. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 14.00

30: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe 14 drumuri nationale, anunta Centrul Infotrafic.

Circulatia este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din patru judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 14:30, circulatia rutiera este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din judetele Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea.

Circulatie inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti. Alte noua drumuri nationale din sapte judete au fost blocate

Circulatia este in continuare inchisa, marti, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe noua drumuri nationale din judetele Braila, Constanta, Ialomita, Tulcea, Buzau Vrancea si Galati, potrivit Centrului Infotrafic.

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din.

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 23 intre localitatile Focsani - Maicanesti, km 1+100 - km 41+690, pentru toate categoriile de vehicule.

CNADNR: Circulatia, redeschisa pe mai multe tronsoane de drumuri nationale

Update 13:37 Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca a fost deschisa circulatia pe DN 2 intre localitatile Urziceni - Buzau, km 68+000 - km 106+790, pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mica de 7,5 tone.

LIVE TEXT Cod galben si portocaliu de viscol si ninsori in sud-estul Romaniei: 177 de trenuri anulate si trafic intrerupt pe A2 Lehliu-Fetesti. Oprescu: Bucurestenii sa se planga mai putin, trotuarele sunt curatate. Traficul rutier, intrerupt pe tronsonu

Zona de sud-est a Romaniei a intrat miercuri dimineata sub incidenta a doua coduri, galben si portocaliu, de ninsori si viscol. La ora 5:30, potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national - DN 24D Balabanesti - Tulcesti, in judetul Galati, potrivit Agerpres. Ora 9:30 CFR Calatori: 177 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt liniiOra 9:13 Infotrafic anunta ca a fost inchis traficul naval in portul Mangalia din judetul Constanta. Traficul rutier a fost inchis in ambele sensuri, pe D. 1D din judetul Ialomita, intre localitatile Urziceni si Adancata limita cu judetul Prahova).

Infotrafic: Circulatie intrerupta pe autostrazile A2, A3, A4 si tronsoane din 32 de drumuri nationale

Centrul Infotrafic din Politia Romana a anuntat ca, joi dimineata, circulatia rutiera este in continuare intrerupta pe autostrazile A2, A3, A4 si pe tronsoane din 32 de drumuri nationale din est si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )