Libnet.ro
UNICEF

08:45

Starea drumurilor: Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete raman inchise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Starea drumurilor: Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete raman inchise

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat traficul greu, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Wall-Street Ro

TRAFIC iNCHIS pe A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din sase judete

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat.

TRAFIC iNCHIS din cauza viscolului pe A2, A3 si pe 14 drumuri nationale. SITUATIA DRUMURILOR LA ORA 14.00

30: Traficul rutier este intrerupt la aceasta ora, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a doua autostrazi A2 si A3 si pe 14 drumuri nationale, anunta Centrul Infotrafic.

Infotrafic: Tronsonul Lehliu-Fetesti de pe A2 si 14 drumuri nationale, in continuare inchise din cauza zapezilor

Autostrada A2 Lehliu - Fetesti si 14 drumuri nationale din judetele Ialomita, Braila, Buzau, Tulcea, Constanta si Galati sunt in continuare inchise, vineri, pe alte noua drumuri fiind restrictionat.

Circulatia este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din patru judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, incepand cu ora 14:30, circulatia rutiera este inchisa pe reteaua de drumuri nationale din judetele Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea.

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada A2 si mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe mai multe sectoare de drumuri nationale: 61692; DN21A Tandarei judetul Ialomita) Baraganu judetul Braila); 61692; DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat judetul Buzau) Smardan judetul Tulcea; Garvan Tulcea judetul Tulcea) si intersectie Doua Cantoane judetul .

Circulatie inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti. Alte noua drumuri nationale din sapte judete au fost blocate

Circulatia este in continuare inchisa, marti, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe noua drumuri nationale din judetele Braila, Constanta, Ialomita, Tulcea, Buzau Vrancea si Galati, potrivit Centrului Infotrafic.

Infotrafic: Circulatie inchisa pe A2 Lehliu-Fetesti si pe noua drumuri nationale din sapte judete

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca traficul rutier este in continuare intrerupt, marti la pranz, din.

Drumuri inchise de viscol: circulatia pe Lehliu-Fetesti si DN24D inchisa. Restrictii pe alte drumuri

Circulatia este in continuare intrerupta, miercuri dimineata, pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 si pe DN 24D Balabanesti-Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana.

UPDATE. Autostrada A2 si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca autostrada A2 si mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Autostrada A2 Bucuresti Lehliu a fost deschisa marti la ora 8. 30 pentru toate categoriile de vehicule. Astfel, a fost deschisa circulatia rutiera pe DN 22A, km 0+000 km 64+700, pe DN 22D, Macin - Horia km 0+000 km 40+000, intersectie DN 22D limita judet Constanta, km 226+625 .

UPDATE. Autostrazile A2 si A3, dar si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a anuntat ca autostrazile A2 si A3, precum si mai multe drumuri si sosele au fost deschise circulatiei in cursul serii de luni si marti dimineata. Autostrada A3 intre Centura Bucuresti si Ploiesti, km 13+000 km 68+793 a fost deschisa la ora 9. 00 pentru toate categoriile de vehicule. Autostrada A2 Bucuresti Lehliu a fost deschisa marti la ora 8. 30 pentru toate categoriile de vehicule. Circulatia a fost deschisa si pe DN 2 .

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )