Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trafic ingreunat pe A2, la kilometrul 22, din cauza unui accident de circulatie

Adevărul Adevărul,
Trafic ingreunat pe A2, la kilometrul 22, din cauza unui accident de circulatie

Traficul rutier este ingreunat la aceasta ora pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanta, in urma unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, o persoana fiind ranita usor. continuă pe Adevărul

UPDATE Trafic reluat pe A2, la kilometrul 22, unde circulatia fusese blocata din cauza unui accident

Traficul rutier este ingreunat la aceasta ora pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanta, in urma unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, o persoana fiind ranita usor.

Circulatie ngreunata pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanta, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita pe a doua banda a Autostrazii A2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Circulatie ingreunata pe A2, la intrarea in Capitala, din cauza unui accident rutier

Traficul este ingreunat la aceasa ora pe sensul de mers spre Bucurestii al Autostrazii Soarelui, la intrarea in Capitala din cauza unuia accident in care doua persoane au fost ranite usor.

McDonalds a retras salate din 3.000 de restaurante, din cauza unui parazit periculos

McDonalds a decis retragerea salatelor vandute in 3. 000 de restaurante din 14 state americane, dupa ce cel putin 61 de persoane au contractat parazitul unicelular Cyclospora in ultima.

UPDATE Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat

Circulatia rutiera a fost reluata, sambata, pe Autostrada Soarelui, dupa ce a fost oprita pe a doua banda, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Parinti trimisi in judecata dupa ce fiul lor de 9 ani a murit electrocutat. Copilul si-a pierdut viata din cauza unui aparat radio

Doi parinti din judetul Iasi au fost deferiti justitiei, fiind considerati vinovati de moartea copilului lor de 9 ani. Constantin Victor Dragomir 40 de ani) si Tatiana Postolache 33 de ani), din satul Hermeziu, vor fi judecati pentru infractiunea de ucidere din culpa, pe care au si recunoscut-o in fata procurorilor.

Stare de ALERTA la Bacau: Locuitorii orasului au ramas FARA APA din cauza unei avarii de proportii

Municipiul Bacau a ramas, sambata, fara apa din cauza unei avarii majore care s-a produs la conducta de aductiune apa de la Valea Uzului, informeaza Stiripesurse. ro. Avaria a fost localizata pe.

Panica la Targu Jiu. Bucati mari de tencuiala din fatada unui bloc s-au desprins. Ce a urmat

Panica la Targu Jiu. Bucati mari de tencuiala din fatada unui bloc s-au desprins si au cazut peste masinile din parcare. Trei autoturisme au fost distruse. Acum proprietarii trebuie sa suporte.

VIDEO Inundat de doua ori intr-o zi. Traficul rutier pe DN2 E85 a fost afectat de aluviunile care au acoperit un kilometru din sosea

Traficul rutier s-a derulat cu dificultate in doua randuri, sambata, pe DN2 E85, la iesirea din localitatea Ramnicu Sarat catre Focsani, in judetul Buzau, din cauza acumularii de apa si aluviuni pe carosabil. Soseaua a fost afectata pe o lungime de aproximativ un kilometru.

VIDEO Hidroelectrica, n razboi cu autoritatile locale si de mediu din cauza dezastrului ecologic de pe lacul Izvorul Muntelui: Peste 250 de tone de deseuri plutesc pe apa / Este una dintre cele mai grave poluari

Hidroelectrica ia in calcul recuperarea, in instanta, de la autoritati, a prejudiciilor cauzate de poluare pe lacul de acumulare Izvorul Muntelui, potrivit unui comunicat al companiei. Hidroelectrica acuza faptul ca plateste sume uriase pentru o poluare de care nu ar fi responsabila, fiind si tinta presiunilor autoritatilor de mediu si locale. Potrivit companiei, vinovati de poluare sunt turistii si locuitorii care lasa gunoaie, dar si autoritatile care nu aplica amenzi si nu amenajeaza locuri de picnic. Pe de alta parte, autoritatile cer Hidroelectrica sa igienizeze lacurile, insa compania a obtinut in instanta anularea acestei obligatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )