Libnet.ro
UNICEF

17:30

Trafic restrictionat pe o autostrada IMPORTANTA, din cauza lucrarilor

B1 B1,
Trafic restrictionat pe o autostrada IMPORTANTA, din cauza lucrarilor

Circulatia pe A1 este restrictionata pe mai multe tronsoane din cauza lucrarilor la carosabil. Astfel, vor avea loc lucrari luni si marti pe tronsonul Sibiu Deva si pe timpul noptii, iar pe sectorul. continuă pe B1

Circulatie ngreunata din cauza cetii pe Autostrada Soarelui

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza cetii, vineri dimineata, pe Autostrada Soarelui, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, conform news. ro.

Numarul deceselor a ajuns la 52: Doi copii de 3 si 5 luni au murit din cauza rujeolei

Doi copii, unul in varsta de 3 luni din Iasi si un altul in varsta de 5 luni din Vrancea au murit din cauza rujeolei. Astfel, numarul deceselor ajungand la 52, informeaza Hotnews. Copiii nu erau.

Doi copii de 3 si 5 luni au murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 52 / De la debutul epidemiei s-au nregistrat 12.799 de cazuri de rujeola

Un copil in varsta de 3 luni din Iasi si un altul in varsta de 5 luni din Vrancea au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor ajungand la 52, anunta News. ro. Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), de la debutul epidemiei s-au inregistrat 12. 799 de cazuri de rujeola, in ultima saptamana fiind raportate 151 de cazuri nou confirmate in Bucuresti si in 18 judete.

Trafic restrictionat in Capitala, duminica! La ce rute trebuie sa fie atenti soferii

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, intre orele 10,00 - 14,00, in Bucuresti, pentru desfasurarea VeteRUN - Centenar, Crosul Veteranilor. Potrivit Brigazii Rutiere, evenimentul sportiv se va.

Trafic restrictionat in Capitala, in weekend. Ce zone trebuie sa evite soferii

Traficul rutier va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, pentru desfasurarea unui mars cu ocazia Zilei Europei, sarbatorita in fiecare an pe 9 mai. Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, intre.

Caru' cu vedete: Vaduva lui Sergiu Nicolaescu vrea sa vnda cavoul familiei;Diana Dumitrescu are probleme de sanatate. Actrita este imobilizata la pat; George Michael a murit din cauza unui cocktail de substante? Declaratiile varului artistului

Andreea Banica, pipaita in public de sotul ei. Lucian Mitrea i-a pus mana pe sani: Sunteti adorabili. Proaspat intoarsa din vacanta petrecuta pe meleaguri mai insorite, Andreea Banica a facut publice. Andreea Tonciu a pus capat zvonurilor legate de mariajul ei printr-o postare pe Facebook. Andreea Tonciu a fost in centrul atentiei zilele acestea dupa ce s-a aflat ca.

SEMNAL de alarma al MEDICILOR: 10 milioane de persoane vor muri din cauza INFECTIILOR DIN SPITALE

Medicii ieseni trag un semnal de alarma asupra mizeriei din spitalele romanesti si arata ca in anii urmatori, numarul deceselor s-ar putea dubla. Cea mai simpla metoda de prevenire este spalatul pe mani, ca.

Urmeaza cea mai calduroasa vara dupa 1981. Preturile ar putea creste din cauza secetei

Ne asteapta cea mai calduroasa vada din ultimii 37 de ani, arata o prognoza ingrijoratoare a meteorologilor pe intervalul mai-iulie, care le da fiori mai ales fermierilor. Alimentele s-ar putea scumpi dupa.

Previziune socanta a medicilor: 10 milioane de oameni vor muri din cauza infectiilor din spitale. Romanii nu se spala pe maini!

Cel mai periculos inamic din spitalele din Romania sunt microbii. Tot mai multi romani isi gasesc sfarsitul in locurile in care ar trebui sa se vindece, nou-nascutii mai ales fiind expusi, pentru ca.

Declin pe pietele europene, din cauza evolutiei inflatiei din zona euro

Bursele din Europa au scazut ieri, dupa publicarea datelor oficiale din care rezulta declinul inflatiei in zona euro - evolutie ce pune sub semnul intrebarii incheierea, in acest an, a programului de achizitii de obligatiuni derulat de Banca Centrala Europeana.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )