Libnet.ro
UNICEF

18:45

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari a placilor de beton

Hotnews Hotnews,
 Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari a placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor denivelari ale placilor de beton

Circulatia rutiera este ca restrictionata pe a doua banda a autostrazii A2 Bucuresti Constanta, sensul catre litoral, din cauza unor denivelari aparute la nivelul suprafetei de rulare, la kilometrul 22+450 de metri, informeaza Centrul Infotrafic.

Coloana de masini pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala

Traficul rutier este aglomerat pe Autostrada Soarelui, in zona localitatii Sarulesti, pe sensul de mers catre Capitala, din cauza unor lucrari. S-a format o coloana de masini si se circula cu 40-50 de kilometri pe ora, relateaza Mediafax.

Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 22: Au aparut denivelari pe sosea

Problemele care apar in trafic pe Autostrada Soarelui ii exaspereaza pe soferi. Miercuri dupa-amiaza, la kilometrul 22, pe sensul de mers spre Capitala, au aparut mai multe denivelari pe asfalt, motiv pentru care s-a decis restrictionarea traficului in zona.

Accident pe Autostrada Soarelui: Doua persoane ranite grav dupa impactul dintre trei masini si un TIR

Doua persoane au fost ranite grav, miercuri seara, in urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral, dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit. Traficul in zona este oprit, potrivit.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un TIR si doua autoturisme s-au tamponat la kilometrul 71, iar trei oameni sunt raniti

Mai multe echipaje la de la ISU Calarsai au fost mobilizate sa intervina pentru a acorda ingrijiri medicale pe Autostrada Soarelui la un accident grav de circulatie. Traficul a fost oprit in seara zilei de miercuri, 13 iunie, la kilometrul 71, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce trei autovehicule s-au tamponat.

Noi probleme pe Autostrada Soarelui. Soseaua s-a deformat spre sensul spre Constanta FOTO

Un nou incident pe Autostrada Soarelui. Soseaua s-a deformat din nou, de aceasta data chiar pe banda a doua a autostrazii, la km 20, pe sensul spre Constanta. Incidentul vine dupa ce, in urma cu aproximativ.

Accident pe Autostrada Soarelui. Impact intre o masina a CNAIR si o autoutilitara

Circulatia rutiera se desfasoara cu restrictii, marti, pe Autostrada Soarelui, dupa un accident intre o autoutilitara si un echipaj al CNAIR. O persoana a fost ranita usor, potrivit.

ACCIDENT CUMPLIT pe Autostrada Soarelui! Autoritatile intervin DE URGENTA! Bilant de ULTIM MOMENT

Circulatia rutiera se desfasoara cu restrictii, marti, pe Autostrada Soarelui, dupa un accident intre o autoutilitara si un echipaj al CNAIR. O persoana a fost ranita usor, potrivit.

Circulatia rutiera pe DN 1, in pericol din cauza pilonului unui pod CFR

Pilonul unui pod CFR care lega Campina de Poiana Campina si traverseaza DN 1 se afunda tot mai mult din cauza blocului de sare pe care sta, punand in pericol siguranta circulatiei rutiere. inca din.

Pitesti: Protest spontan la Spitalul Judetean de Urgenta din cauza scaderilor salariale

Mai multi angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti protesteaza din cauza nemultumirilor vizand scaderile salariale. Astfel, personalul medical a purtat discutii cu directorul medical Adrian St.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )