Libnet.ro
UNICEF

09:01

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost redeschis. Se circula controlat intre Bucuresti si Drajna

Adevărul Adevărul,
Traficul pe Autostrada Soarelui a fost redeschis. Se circula controlat intre Bucuresti si Drajna

Traficul pe Autostrada Soarelui, intre Bucuresti si Drajna, a fost redeschis vineri, la ora 15. 30 si se circula controlat sub supravegherea Politiei Rutiere si a reprezentantilor CNAIR S. A, dupa ce autoritatile inchisesera drumul din cauza viscolului puternic. continuă pe Adevărul

Autostrada Soarelui, inchisa intre Bucuresti si Drajna

Autostrada Soarelui a fost inchisa vineri dimineata pe tronsonul dintre Bucuresti si Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse.

Autostrada Soarelui, nchisa ntre Bucuresti si Drajna

Vineri, incepand cu ora 7:30, a fost inchisa circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, pe ambele sensuri de mers, intre Bucuresti si Drajna, km 12+000 - km 105+500, din cauza viscolului puternic la sol si a vizibilitatii reduse, informeaza Compania de Drumuri.

Autostrada Soarelui si doua drumuri nationale din judetul Ialomita, inchise de viscol

Autostrada A2 si doua drumuri nationale din judetul ialomita au fost inchise din cauza viscolului puternic. Baraganul se afla pana vineri dupa-amiaza sub cod portocaliu de ninsori, alaturi de alte judete din partea de sud a tarii.

Circulatie inchisa pe Autostrada Soarelui si pe cinci drumuri nationale

Circulatia rutiera este inchisa, astazi, din cauza zapezii si a viscolului, atat pe Autostrada A2, cat si pe cinci dumuri nationale, iar pe alte noua sunt restrictii de tonaj, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )