Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traficul se mentine intens pe Valea Prahovei: Aproximativ 20.000 de autovehicule au tranzitat DN1

B1 B1,
Traficul se mentine intens pe Valea Prahovei: Aproximativ 20.000 de autovehicule au tranzitat DN1

Traficul rutier se mentine intens, marti seara, pe DN1, unde se circula in coloana la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti, in zona Posada si in statiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit Centrului. continuă pe B1

Trafic infernal pe Valea Prahovei. Coloanele de masini se intind pe zece kilometri

Turistii au plecat deja spre statiunile din Valea Prahovei, dar pana sa inceapa petrecerile de Anul Nou, acestia trebuie sa indure traficul cumplit. Coloanele de masini pline cu turisti aproape au blocat DN 1 intre Comarnic si Busteni.

Coloane de masini de 10 kilometri pe Valea Prahovei. Mii de turisti se indreapta spre munte inainte de Revelion

Drumul National 1 este foarte aglomerat, marti dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare catre statiuni s-au format coloane de masini care se intind pe o distanta de aproximativ zece kilometri, mii de turisti care vor petrece Revelionul la munte indreptandu-se catre statiuni.

Coloane de masini de 10 kilometri pe Valea Prahovei

DN 1 este foarte aglomerat, marti dupa-amiaza, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare catre statiuni s-au format coloane de masini care se intind pe o distanta de aproximativ zece kilometri, mii de turisti care vor petrece Revelionul la munte indreptandu-se catre statiuni.

STAREA partiilor de schi din tara. Sute de turisti se afla sambata in statiunile de pe Valea Prahovei, Poiana Brasov, Predeal si judetul Sibiu

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand partiile de pe Valea Prahovei sunt acoperite cu zapada naturala. Si in judetul Sibiu sute de turisti au luat cu asalt zonele montane, unde, potrivit meteorologilor, stratul de zapada atinge aproape un metru la Balea Lac si depaseste 30 de centimetri la Paltinis.

Circulatia rutiera este ingreunata pe DN 1, pe Valea Prahovei

Drumul National 1 este foarte aglomerat, duminica, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte se circula in coloana, cu viteza redusa, relateaza Mediafax. Potrivit.

Circulatie ingreunata pe DN 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborare dinspre munte

Drumul national 1 este foarte aglomerat, duminica, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte se circula in coloana, cu viteza redusa, in conditiile in care mii de turisti se intorc acasa de la munte, politistii recomandand ca alternativa DN 1 A.

S-a strigat Partieee! Unde se schiaza de Sarbatori: pe Valea Prahovei ninge, la Straja nu mai sunt locuri de cazare, la Vatra Dornei doar o partie deschisa

Iubitorii sporturilor de iarna care au ales sa-si petreaca Sarbatorile la munte au si de ce sa se bucure. Ninsorile cazute in acest weekend au facut ca majoritatea partiilor sa fie practicabile. De exemplu, pe Valea Prahovei acesta este primul weekend din sezon in care se poate schia in conditii bune in toate statiunile.

Sute de turisti pe partiile de pe Valea Prahovei. Unde este cea mai mare aglomeratie

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand se schiaza in conditii bune in toate statiunile prahovene, relateaza Mediafax.

Trafic ingreunat pe DN1, spre munte: Coloana de 1,5 kilometri pe Valea Prahovei

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana pe mai multe tronsoane pe drumul spre munte

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )