Libnet.ro
UNICEF

21:01

Tragedia aviatica din Alpii francezi: Pilotul automat al aeronavei, setat manual sa coboare altitudinea de 30 de metri

Antena3 Antena3,
Tragedia aviatica din Alpii francezi: Pilotul automat al aeronavei, setat manual sa coboare altitudinea de 30 de metri

Datele din transponderul avionului Germanwings, care s-a prabusit marti in Franta, arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine. continuă pe Antena3

Merkel: Tragedia aviatica din Alpii francezi ia o dimensiune total de neimaginat

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca tragedia aviatica de marti din Alpii francezi in care a fost implicat un avion Airbus de tip A320 apartinand companiei germane Germanwings ia o dimensiune total.

Tragedia aviatica din Alpii Francezi a indoliat intreaga Europa. Avionul s-a DEZINTEGRAT pur si simplu la contactul cu solul. Resturile se intind pe MII de metri

Tragedia in care a fost implicata aeronava Germanwings a indoliat intreaga Europa. Niciunul dintre cei 150 de oameni care se aflau la bordul avionului prabusit in Alpii francezi nu a supravietuit. Primele.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii Francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Anuntul facut de Lufthansa dupa tragedia aviatica din Alpii francezi

Compania aviatica germana Lufthansa intentioneaza sa preia o parte din cursele filialei sale low-cost Germanwings, care a fost nevoita sa-si anuleze mai multe curse dupa accidentul aviatic de marti, din.

Operatiunile de cautare din Alpii Francezi au fost reluate

Operatiunile de cautare au fost reluate miercuri dimineata, in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, pe o temperatura aflata la limita inghetului si.

Doi cantareti de opera au murit in accidentul aviatic din Alpii Francezi

Doi cantareti de opera, Oleg Bryjak si Maria Radner, sunt printre cei care au murit, marti, in accidentul aviatic din Alpii Francezi, potrivit The Guardian. Bryjak si Radner se aflau la bordul avionului, dupa ce au avut un concert in Barcelona. Artistii au cantat in spectacolul Siegfired al lui Richard Wagner, pe scena Gran Teatre del Liceu.

Ultima fotografie facuta de unul dintre pasagerii avionului Germanwings, inainte de tragedia din Alpii francezi

Printre pasagerii care au pierit, marti, in tragedia aviatica din Alpii francezi, se numara si jurnalistul sportiv iranian, Hussein Javadi, care plecase spre Austria pentru a realiza cronica sportiva a unui meci.

VIDEO Prima declaratie a mamei fotbalistului care a evitat tragedia aviatica din Alpi: A avut noroc sau poate o premonitie

Alin Vigariu, in varsta de 34 de ani, fost fotbalist la Unievrsitatea Craiova, si-a schimbat in ultimul moment biletul de avior, iar astfel a reusit sa evite tragedia aviatica din Alpi.

Interventia de recuperare a pasagerilor decedati in tragedia aviatica din Franta, ingreunata de prezenta lupilor in zona

Activitatile de recuperare a pasagerilor decedati in accidentul aviatic din sud-estul Frantei este ingreunata de prezenta a numerosi lupi in zona, afirma publicatia italiana La Repubblica, citata de.

Compania Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi

Compania aeriana Germanwings ofera rudelor celor care si-au pierdut viata in urma prabusirii avionului Airbus 320 pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )