Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tragedia din Colectiv privita prin ochii unui parapsiholog. Nu a fost un simplu accident. Ar trebui sa nu avem liniste si somn

B1 B1,
Tragedia din Colectiv privita prin ochii unui parapsiholog. Nu a fost un simplu accident. Ar trebui sa nu avem liniste si somn

Parapsihologul Alina Albert a facut niste declaratii socante referitor la incidentul dramatic din Colectiv, care a destramat destinele a 65 de tineri. Ma gandesc inca daca este vorba despre. continuă pe B1

Cum s-a vazut inmormantarea Printesei Diana prin ochii copiilor ei VIDEO

Printul William isi aminteste ce a simtit atunci cand si-a condus mama pe ultimul drum, in urma cu doua decenii. Avea atunci doar 15 ani .

Detalii socante despre tragedia din Branesti. Ce spun rudele femeii care s-a aruncat in fata trenului (VIDEO)

Noi informatii socante despre tragedia din Branesti. Femeia care s-a sinucis impreuna cu cei trei copii era insarcinata si suferea de depresie, informeaza B1 TV. in plus, aceasta mai pierduse.

CFR: Circulatia mai multor trenuri este afectata, dupa tragedia din halta Branesti

Purtatorul de cuvant al CFR, Alina Predescu, a anuntat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca circulatia trenurilor spre si dinspre litoraleste afectata, dupa tragedia din halta.

Dana Grecu, dupa ce a vazut imaginile neblurate cu tragedia din Barcelona: Sunt pur si simplu socante. E un carnagiu urias!

O furgoneta a intrat in multime, joi dupa-amiaza, in zona turistica Ramblas din Barcelona. Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost grav ranite. Dana Grecu a vazut.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )