Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tragedie aviatica pe cel mai mare aeroport din Moscova. 41 de morti, dupa ce un avion a luat foc

Playtech Playtech,
Tragedie aviatica pe cel mai mare aeroport din Moscova. 41 de morti, dupa ce un avion a luat foc

Un avion care a decolat de pe cel mai mare aeroport din Moscova si urma sa se indrepte spre Murmansk a luat foc, dupa ce pilotii au raportat o defectiune si au cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta. in timpul aterizarii, aeronava a atins pista si a luat foc. Cel putin 41 de persoane si-au [] . continuă pe Playtech

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Tragedie in Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel putin 13 oameni au murit

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Sunt mai multe victime

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

Tragedie aviatica. Cel putin 14 persoane au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit

Cel putin 14 oameni au murit intr-un accident aviatic in Mexic, potrivit rapoartelor. Se crede ca avionul privat transporta 18 persoane din Las Vegas, unde au vizionat meciul de box a lui Saul Canelo Alvarez.

Cum a ajuns UiPath cel mai mare startup de inteligenta artificiala din lume

De la $1M la $100M venituri anuale in mai putin de 21 de luni, UiPath, compania de Inteligenta Artificiala din Romania, este unul dintre cele mai prolifice startup-uri din istorie. Folosind o combinatie de AI si Robotic Process Automation RPA) pentru.

Erdogan nu cedeaza: Presedintele cere iar repetarea alegerilor locale din cel mai mare oras al Turciei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut din nou apel, sambata, pentru repetarea alegerilor municipale de la Istanbul, castigate de opozitie si contestate in mod repetat, accentuand presiunea asupra.

Al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet, inchis dupa o operatiune de amploare. Cinci persoane au fost retinute in Germania si Statele Unite

Dupa doi ani de ancheta, al doilea cel mai mare magazin virtual de pe darknet a fost inchis. Cinci persoane au ajuns dupa gratii in cadrul acestei operatiuni internationale.

Scrisoare EMOTIONANTA pentru Iker Casillas, de la cel mai mare RIVAL al sau: CAMPIONUL nostru mondial cu numarul unu pe spate

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic, miercuri, in timpul antrenamentelor de la echipa sa de club, dar a fost salvat de interventia rapida a medicului de la FC Porto.

Digisport: il implora sa se retraga! Casillas, scrisoare emotionanta primita de la cel mai mare rival, dupa infarctul suferit

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic in timpul antrenamentului de miercuri, insa a fost salvat de intreventia prompta a medicului lui FC Porto.

Mihaela Buzarnescu la cel mai bun meci din 2019

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat, duminica, in turul secund la Madrid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )