Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tragedie aviatica. Cel putin 14 persoane au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit

Antena3 Antena3,
Tragedie aviatica. Cel putin 14 persoane au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit

Cel putin 14 oameni au murit intr-un accident aviatic in Mexic, potrivit rapoartelor. Se crede ca avionul privat transporta 18 persoane din Las Vegas, unde au vizionat meciul de box a lui Saul Canelo Alvarez. continuă pe Antena3

Cel putin un milion de persoane au fost evacuate intr-un stat indian din cauza ciclonului Fani

Cel putin un milion de persoane au fost evacuate din zonele vulnerabile din statul indian Odisha, din cauza apropierii ciclonului tropical Fani, au informat autoritatile, relateaza Mediafax, citand CNN.

Tragedie aviatica pe cel mai mare aeroport din Moscova. 41 de morti, dupa ce un avion a luat foc

Un avion care a decolat de pe cel mai mare aeroport din Moscova si urma sa se indrepte spre Murmansk a luat foc, dupa ce pilotii au raportat o defectiune si au cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta. in timpul aterizarii, aeronava a atins pista si a luat foc. Cel putin 41 de persoane si-au [] .

Dezvaluire socanta: Cel putin 90 de persoane, printre care 65 de copii, infestati cu HIV de catre un medic

Cel putin 90 de persoane, printre care 65 de copii, se crede ca au fost infestati cu virusul HIV de catre un medic, care a folosit o seringa contaminata. S-a intamplat in Pakistan, iar informatia a fost conf.

Tragedie in Rusia! Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Cel putin 13 oameni au murit

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

Venezuela: Cel putin doua persoane au murit in timpul protestelor violente. Maduro anunta ca a invins complotul imperialist

Cel putin doua persoane au fost ucise in confruntarile violente dintre cei care protesteaza fata de conducerea lui Nicolas Maduro si fortele de ordine, potrivit opozitiei conduse de Juan Guaido, informeaza.

Cel putin sapte guverne straine au inchiriat apartamente in hotelul lui Trump fara aprobarea Congresului. Un stat membru UE apare pe lista

Departamentul de Stat a permis in 2017 ca cel putin sapte guverne sa inchirieze apartamente de lux in Trump World Tower fara aprobarea Congresului, potrivit unor documente si unor persoane apropiate situatiei, fiind posibil sa fi incalcat o clauza a Constitutiei referitoare la castiguri, transmite Reuters.

Tragedie in Bistrita-Nasaud. Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de locomotiva

Un tanar de 23 ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost lovit de o locomotiva pe calea ferata care face legatura dintre Bistrita si Saratel, potrivit datelor comunicate de.

Tragedie in Bucuresti. O adolescenta de 16 a murit, dupa ce a cazut de la etaj

O adolescenta de 16 ani din Bucuresti a murit. Fata a cazut de la etajul al doilea al unui imobil Politistii, care au inceput cercetarile in acest caz, nu exclud nici varianta unei sinucideri. Scenele.

FOTO VIDEO India, lovita de un ciclon devastator: cel putin 12 morti, sute de raniti si pagube imense

Ciclonul Fani a ucis cel putin 12 oameni in statul Odisha, inainte de a ajunge in nord-estul Bangladesh, sambata, unde peste un milion de persoane au fost evacuate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )