Libnet.ro
UNICEF

19:30

TRAGEDIE LA BORDUL UNUI AVION! Din pacate, a murit in timpul zborului

B1 B1,
TRAGEDIE LA BORDUL UNUI AVION! Din pacate, a murit in timpul zborului

Aterizare de urgenta pe aeroportu din Bucuresti, dupa ce un pasager a murti in zbor. Un avion Pegasus Airlines a efectuat o aterizare de urgentape Aeroportul Otopeni, dupa ce o persoana a decedat la. continuă pe B1

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a decedat la bordul unui avion

Un avion care efectua o cursa aeriana pe ruta Viena Ankara a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unul dintre pasagerii aflati la bord a decedat. Incidentul a avut loc joi seara 11 iulie), insa cazul a fost mediatizat abia a doua zi. Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni Aeronava Pegasus Airlines, .

Panica la bordul unui avion! Motorul aeronavei s-a RUPT in zbor. Pasagerii au inceput sa se roage: Am vazut fum intrand in cabina, am inceput sa ne panicam (VIDEO)

A fost alerta in aer, dupa ce motorul unui avion al companiei Delta Air Lines s-a rupt in timpul zborului. Pasagerii au inceput sa se roage pentru a fi salvati si sa trimita mesaje familiei pentru -asi lua.

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion au explodat FOTO

Un nou incident aviatic s-a produs marti, 9 iulie, pe Aeroportul Otopeni. Pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat la aterizare. in momentul producerii incidentului, in aeronava se aflau 22 de pasageri. UPDATE: Compania Tarom informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare .

VIDEO SUA: Aterizare de urgenta a unui avion Delta Air Lines, dupa ce un motor s-a defectat in aer Oamenii au inceput sa se roage si sa scrie mesaje

Pasagerii unui avion al companiei Delta Air Lines au inceput sa se roage si sa scrie mesaje familiei pentru a-si lua ramas bun, dupa ce unul dintre motoarele aeronavei s-a stricat in aer, iar pilotii au fost nevoiti sa aterizeze de urgenta in Carolina de Nord, relateaza CNN.

A MURIT! Din pacate, familia ARTISTULUI a CONFIRMAT DECESUL. Toata TARA, in DOLIU! Este o MARE PIERDERE

Brazilianul Joao Gilberto, cunoscut dreptparintele stilului bossa nova, a murit sambata la varsta de 88 de ani, a confirmat fiul lui, citat de presa americana.

Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu M.

Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, dupa ce cauciucurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groaza pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa TAROM de la Satu Mare a avut probleme la aterizare. Din primele informatii, se pare ca trenul de aterizare al unei.

FOTO Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, pe Aeroportul Henri Coanda. in ce stare sunt cei 22 de pasageri. Reactia TAROM

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a ramas temporar imobilizata pe pista.

Ce facea tatal copilului de doi ani care a cazut de la etajul 9 al unui bloc din Iasi

Un barbat de 35 de ani din municipiul este cercetat penal pentru ucidere din culpa dupa ce a lasat deschis un geam de la apartamentul sau, iar copilul sau de doi ani a cazut de la etajul 9. Tragedia a avut loc .

Cinci camere ale unui complex din Costinesti, inundate in urma unei ploi torentiale

Cinci camere ale Complexului Vox Maris din Costinesti au fost inundate, marti dupa-amiaza, in urma u.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )