Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedie in Botosani. Un tanar a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-o remorca

Antena3 Antena3,
Tragedie in Botosani. Un tanar a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-o remorca

Un tanar de 27 de ani din orasul Darabani si-a pierdut viata, marti seara, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN 29 B, pe raza localitatii Dealu Mare, in apropiere de municipiul. continuă pe Antena3

Tragedie in Botosani! Un barbat a murit dupa ce baraca in care locuia a luat foc

Un barbat in varsta de 60 de ani, din orasul Flamanzi, a decedat, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care a cuprins baraca din lemn in care locuia, a anuntat purtatorul de cuvant al In.

Alerta in Bucuresti! Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat de la un etaj al unui hotel

Un barbat a murit dupa ce a cazut de la mare inaltime la un hotel situat pe raza sectorului 1, fiind sesizata Politia Capitalei. Potrivit oficialilor DGPMB, cazul a fost preluat de Compartimentul Morti.

Tragedie in Constanta. A murit dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon la subsolul unei cladiri. O alta persoana a ajuns in coma la spital

Un barbat a murit si un altul a fost transportat la spital in coma, luni dupa-amiaza, dupa ce salvatorii i-au gasit intoxicati cu monoxid de carbon in subsolul unei cladiri aflata in constructie in.

VIDEO Hyundai a prezentat la CES o masina care poate umbla cu ajutorul unor picioare

Hyundai Motor a prezentat la targul CES Las Vegas un concept de masina umblatoare care poate urca ziduri si poate strabate orice fel de teren. Un astfel de vehicul poate fi folosit in misiuni de salvare dupa dezastre.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele hotelului Intercontinental

Un barbat s-a aruncat, marti seara, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitala si a murit, echipajele incercand fara succes resuscitarea acestuia, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Poetul Emil Brumaru a murit, dupa ce a suferit un stop cardio-vascular

Indragitul poet Emil Brumaru s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a implinit 80 de ani. Acesta a suferit un atac cardio-vascular si era internat in spital. Tocmai cand parea ca starea lui de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )