Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tragedie in Botosani! Un barbat a murit dupa ce baraca in care locuia a luat foc

Antena3 Antena3,
Tragedie in Botosani! Un barbat a murit dupa ce baraca in care locuia a luat foc

Un barbat in varsta de 60 de ani, din orasul Flamanzi, a decedat, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care a cuprins baraca din lemn in care locuia, a anuntat purtatorul de cuvant al In. continuă pe Antena3

Tragedie in Botosani. Un tanar a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-o remorca

Un tanar de 27 de ani din orasul Darabani si-a pierdut viata, marti seara, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN 29 B, pe raza localitatii Dealu Mare, in apropiere de municipiul.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele hotelului Intercontinental

Un barbat s-a aruncat, marti seara, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitala si a murit, echipajele incercand fara succes resuscitarea acestuia, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Alerta in Bucuresti! Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat de la un etaj al unui hotel

Un barbat a murit dupa ce a cazut de la mare inaltime la un hotel situat pe raza sectorului 1, fiind sesizata Politia Capitalei. Potrivit oficialilor DGPMB, cazul a fost preluat de Compartimentul Morti.

Tragedie in Constanta. A murit dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon la subsolul unei cladiri. O alta persoana a ajuns in coma la spital

Un barbat a murit si un altul a fost transportat la spital in coma, luni dupa-amiaza, dupa ce salvatorii i-au gasit intoxicati cu monoxid de carbon in subsolul unei cladiri aflata in constructie in.

Poetul Emil Brumaru a murit, dupa ce a suferit un stop cardio-vascular

Indragitul poet Emil Brumaru s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a implinit 80 de ani. Acesta a suferit un atac cardio-vascular si era internat in spital. Tocmai cand parea ca starea lui de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )